Annonce
Debat

Fremtidens kommune skaber vi sammen - kommunen, private bygherrer og de almene boligforeninger

Ole Vind. Pressefoto

Læserbrev: Hedensted Kommune skal også i fremtiden være en attraktiv at bosætte sig i - uanset om man vil eje eller leje.

Den ambition kræver, at kommunen, private bygherrer og de almene boligforeninger går sammen om en vision for hele kommunens udvikling, hvor vi løfter i flok.

Vi bor på alle måder i en attraktiv kommune; skøn natur, gode indkøbsmuligheder, små og større bysamfund nær skoler og institutioner, let adgang til motorvej og dermed flere større byer inden for kort tid.

Og det er der flere og flere, der får øjnene op for, og som ønsker at flytte til kommunen. En udvikling, som vi skal byde velkommen og handle på.


For udviklingen betyder, at vi mangler lejeboliger som aldrig før - særligt i de mindre bysamfund.

Ole Vind


For udviklingen betyder, at vi mangler lejeboliger som aldrig før - særligt i de mindre bysamfund.

Måske vil man sælge sit hus, men ønsker at blive i det nære og kendte. Eller man skal til at etablere sig, men ønsker ikke tage skridtet fuldt ud og købe.

Her er det vigtigt, at vi kan tilbyde forskellige boligtyper, hvis vi vil fastholde et attraktivt og stærkt lokalsamfund, hvor man nemt kan vælge bolig efter ønske og livssituation.

Mange steder har private aktører taget ansvar for at bygge attraktive lejeboliger - og tak for det!

Men de almene boligforeninger glimrer ved deres fravær, når det gælder boligudvikling i de mindre bysamfund. Det skal - og kan - vi gøre bedre.

Derfor foreslår jeg, at kommunen snarest muligt sætter sig sammen med de private bygherrer og de almene boligforeninger og får lavet en visionær og sammenhængende plan for hele kommunen, så alle nu og i fremtiden frit kan bosætte sig, hvor de ønsker i vores skønne kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Se målet og den vilde jubel: AC Horsens tager sejren i sidste sekund

Coronavirus

Live:  Hver fjerde med corona er ikkevestlig indvandrer eller efterkommer

Annonce