Annonce
Håndbold

Frederikke Rasmussen er tilbage i HH-målet

Frederikke Rasmussen er tilbage i HH-målet i fredagens skæbnekamp mod Aalborg. Foto: Charlotte Adsbøl.
- Jeg er ikke 100 procent klar, men jeg spiller på fredag mod Aalborg, siger HH's førstemålmand før skæbnekampen.

Horsens: - Jeg er ikke 100 procent klar, men jeg spiller på fredag mod Aalborg.

Det siger HH's førstemålmand Frederikke Rasmussen før skæbnekampen kl. 20 på fredag i Forum Horsens.

HH-målmanden faldt over en bold under træningen og forstrakte et ledbånd. Hun var tilbage i træningen i Forum Horsens i går.

- Det er en uhyre vigtig kamp, og jeg vil bare være med i den kamp, siger Frederikke Rasmussen. Den er altafgørende for os. Den skal bare vindes.

- Jeg husker den første kamp i Aalborg, da vi tabte med 22-17. Vi havde godt styr på Aalborgs skytter, men vi brændte alt for meget i angrebet. Jeg vil være tilfreds, hvis vi kan holde dem nede på 22 mål igen. Vi skal nok lave flere mål, siger Frederikke Rasmussen.

- Jeg er glad for, at vi har fået Rikke Schmidt som min målmandspartner. Hun har enorm erfaring, og selv om hun ikke skilter med det, lærer jeg en masse af hende. Alene den knusende ro, hun disker op med, siger Frederikke Rasmussen. Hun er en voksen dame, og vi har det dejligt sammen.

Emily Baunsgaard var ikke med i Herning-Ikast, men hun er også tilbage i træningen.

- Jeg har haft influenza og ondt i maven, men nu går det meget bedre. Jeg er klar til Aalborg-kampen, siger Emily Baunsgaard.

Værre ser det ud med Othilia Christensen, der blev skadet i træningskampen mod Randers. Hun er netop blev scannet og har fået lægernes dom. Der er tale om en korsbåndsskade, og hun er dermed ude i flere måneder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce