Annonce
HH Elite

Frederikke får ny to-årig kontrakt

Frederikke Rasmussen er klar til sin femte sæson i HH Elite. Foto: Charlotte Adsbøl.
HH Elites målmand er den spiller, der har været længst i klubben - nu får hun to år mere.

Horsens: HH Elites målmand Frederikke Mono Rasmussen har forlænget sin kontrakt med to år.

Hun er den spiller, der har været længst i klubben, og nu får hun to år mere.

- Det har været sjovt at være med til hele udviklingen i HH Elite, siger Frederikke Rasmussen.

- Det har ikke været noget problem for mig, at der er sket en del udskiftninger. Man får nye venner hele tiden. Nogle flytter, og ny kommer til. Det er mest de spillere, der bor i Horsens, jeg er sammen med. Det er sjovt, at der kommer nye, stærke spillere med stor erfaring til Horsens.

- I min første sæson boede jeg i Ikast, men jeg blev træt af køreturen og valgte at flytte til Horsens. Her trives jeg fint. Jeg har lige fået ny lejlighed i Frederiksgade fra 1. maj, fortæller hun.

Frederikke Rasmussen var gennem et hårdt efterår, da HH tabte stort set alt, og der blev scoret masser af mål hos hende bag et forsvar, der lignede alt andet end et forsvar.

- Det var hårdt psykisk. Det tog hårdt på selvtilliden, at der blev scoret mere end 30 mål hver gang, men nu er det meget sjovere, siger Frederikke Rasmussen, der har spillet stærkt hele foråret.

Hun har fået den garvede eks-landsholdsmålmand Rikke Schmidt som makker i målet, og det har været med til at støtte hende sammen med målmandstræner Peter Andersen.

- Jeg er hjemme hos mine forældre i København. Jeg har min mor og far til at skyde på mig, fortæller hun.

Frederikke Rasmussens forældre tager turen til Horsens - og de har set samtlige kampe, siden hun fik debut, så de kender storebæltsbroen.

- Det er dejligt med opbakning, siger hun og er pavestolt af sine forældre.

- Det bliver min femte sæson i HH, og det bliver sjovt at se, om vi kan kravle nogle pladser op på tabellen og puste slutspilholdene bagi, siger hun.

- Jeg glæder mig til at spille sammen med Stephanie Andersen. Jeg kender hende fra vores fælles tid i FC Midtjylland. Hun var meget sød at træne sammen med, så det skal vi nok finde ud af. Hun er meget høj. Vi er to vidt forskellige typer, og jeg er sikker på, vi kan supplere hinanden på bedste vis, siger Frederikke Rasmussen, der satser 100 procent på håndbold. Tidligere var hun lærervikar.

Annonce

Corona-smitten

- Statsministeren talte om at lukke Danmark op efter påske, men jeg tror ikke, der bliver spillet flere håndboldkampe i denne sæson. Spillerne skal først have trænet kroppen op. Jeg er bange for, der kommer mange skader, hvis vi skal genoptage turneringen. For mig er det bedst, hvis turneringen bliver aflyst ligesom i Sverige og Norge, siger Frederikke Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Par tog til Tyskland for at blive klippet: Har fået nok af politisk formynderi

Annonce