Annonce
Østjylland

Frederik Tingager efter AGFs sejr over FCK: - Det giver genlyd at slå de store hold

Frederik Tingager (5) og AGF slog FC København for første gang i 11 år. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
David Nielsen kalder Frederik Tingager sit holds bedste siden coronapausen efter endnu en stærk indsats søndag aften mod FC København.
Annonce

FODBOLD: Med søndagens sejr over FC København har AGF besejret samtlige hold i top seks.

Det sender et signal til resten af ligaen, mener Frederik Tingager, men minder også om, at århusianerne har været for dårlige mod ligaens dårligste hold.

- Det var en utrolig vigtig sejr efter at AaB vandt i Brøndby. Det var fortjent sejr, synes jeg. Vi var utroligt skuffede efter AaB-kampen og vi havde snakket om, at vi skulle ud og revanchere det. Det fik vi gjort, men vi kan ikke nyde det for meget. Fordi vi har en kamp igen på torsdag. Så jeg er utrolig glad lige nu, men i morgen kigger vi fremad mod AaB igen.

- Det er klart, at når du slår de store hold, så giver det genlyd. Men det kan ikke nytte noget, hvis vi ikke kan slå de mindre. Men lige nu er vi jo bare glade for, at vi kun møder de bedste hold her i mesterskabsspillet, sagde Frederik Tingager efter 1-0-sejren over FC København.

Mens AGF har slået alle topholdene har de ikke formået at besejre Silkeborg IF, Hobro IK, Lyngby BK og Randers FC.


Alle mulige andre spillere har kunne læse om sig selv når jeg har stået og rost dem, men jeg ved ikke om der er nogen, der har spillet bedre end Frederik Tingager siden coronapausen.


Annonce

Tingager i top

AGFs cheftræner David Nielsen glædede sig over, at han igen kunne kende sit hold søndag aften efter 1-4-nederlaget til AaB.

- Jeg sagde flere steder efter AaB-nederlaget, at jeg var sikker på, at det kunne blive en god ting. Vi kunne få energien og gløden tilbage, og det gjorde vi. Det er jeg meget glad for. Den her spillergruppe er meget nem at justere og de fortjener al hunøren. Præstationerne inde på banen var store, fordi vi mødte et rigtig, rigtig godt hold, sagde David Nielsen.

Han delte især roser ud til Frederik Tingager, der holdt FCKs Dame N'Doye i snor.

- Alle mulige andre spillere har kunne læse om sig selv når jeg har stået og rost dem, men jeg ved ikke om der er nogen, der har spillet bedre end Frederik Tingager siden coronapausen, sagde David Nielsen.

Selv er forsvarsspilleren da også tilfreds med egen indsats.

- Jeg var lidt overrasket over, at han begyndte på banen efter at han har været ude så længe. Men han er jo stærk, det kan alle se. Men han havde måske ikke luften til alle duellerne. Du kan ikke lukke ham ned i en hel kamp, men jeg føler egentlig, at Hausner og jeg håndterede det fint. Ja, jeg synes, vi klarede det godt.

Superliga, 31. runde

AGF - FC København 1-0 (0-0)

Mål: 1-0 Casper Højer Nielsen (75.)

AGF (4-1-4-1): William Eskelinen - Alexander Munksgaard (Kevin Diks, 60.), Sebastian Hausner, Frederik TIngager, Casper Højer Nielsen - Nicolai Poulsen - Jon Dagur Thorsteinsson (Gift Links, 65.), Benjamin Hvidt (Nicklas Helenius, 79.), Bror Blume, Jakob Ankersen - Patrick Mortensen

FCK (4-4-2): Karl-Johan Johnsson - Guillermo Varela (Mikkel Kaufmann, 80.), Victor Nelsson, Ragnar Sigurdsson, Pierre Bengtsson - Jens Stage (Jonas Wind, 46.), Carlos Zeca, Rasmus Falk, Nicolaj Thomsen (Pep Biel, 59.) - Dame N'Doye (Robert Mudrazija, 80.), Mohamed Daramy (Karlo Bartolec, 80.)

Advarsler: Alexander Munksgaard, Gift Links, Jakob Ankersen, AGF

Dommer: Jens Maae

Tilskuere: 7.048 på Ceres Park

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce