Annonce
Horsens

Frederik Rønnow skifter til Schalke 04

Frederik Rønnow kan se frem til spilletid i Schalke 04. Han har netop mistet sin landsholdsplads.Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix.
Rønnow bytter plads med Markus Schubert, der bliver ny reservemålmand i Frankfurt.
Annonce

Frankfurt: Den tidligere Horsens-målmand Frederik Rønnow er blevet udlejet til Schalke 04.

Han har i månedsvis siddet på bænken i Eintracht Frankfurt og ventet på sin chance, men når Kevin Trapp har været spilleklar, har han spillet.

28-årige Frederik Rønnow har fået chancen i 21 kampe, og hans bedste kampe var mod Arsenal, hvor han var den direkte årsag til, at Eintracht Frankfurt gik videre i Europa League. Han havde flere kampafgørende redninger.

Frederik Rønnow kom til Frankfurt i juli 2018 og var udset som førstemålmand af sportschef Fredi Bobic, men han fik en uheldig start mod Bayern München, fordi han var småskadet. Det betød, at Frankfurt blev i tvivl om, hvorvidt Rønnow kunne løfte arven efter sin forgænger i Brøndby, den finske landsholdsmålmand Lukas Hradecky.

Faktisk havde Frankfurt ikke råd til at købe Kevin Trapp hjem fra Paris St. Germain, men de fik skaffet pengene og købte ham. Trapp er en af Tysklands tre landsmålmænd sammen med Neuer og ter Stegen.

Annonce

Arrogant

Frederik Rønnow og Kevin Trapp har trænet sammen utallige gange, men Trapp er en arrogant fyr, der ikke værdiger Rønnow et blik eller i det mindste taler med ham.

Kevin Trapp nærmer sig den alder, hvor han bliver dårligere, og der har været spekulationer om, hvorvidt Frederik Rønnow ikke skulle overtage posten her og nu, fordi han er fremtidens mand.

Kevin Trapp er imidlertid en af Frankfurts egne, men Fredi Bobic løser problemet ved at udleje Frederik Rønnow, så han kan komme hjem og overtage buret efter Kevin Trapp, når tiden er inde.

Schalke 04 er en uriaspost for Frederik Rønnow. De tabte 8-0 til Bayern München og 3-1 til Werder Bremen og har ikke vundet i lang tid. Onsdag fik Schalke 04 ny træner, 41-årige Manuel Baum, hentet fra det tyske fodboldforbund, hvor han har været U18-landstræner.

Annonce

Førstemålmand

Frederik Rønnow bytter plads med Markus Schubert, der har kontrakt til 2023 i Schalke 04. Han bliver nu reserve for Trapp i Frankfurt. Fährmann har været førstemålmand i Schalke 04, men han har været en del af problemet med de store nederlag, så Rønnow skulle være sikker på at overtage posten.

For Frederik Rønnow er det en stor udfordring. Nu får han spilletid og chancen for at vise sin klasse. For han får rigeligt at lave. Schalke 04 er det dårligste hold i Bundesligaen, målt efter dagsformen, og målmanden plejer at være under bombardement.

Det kommer på rette tidspunkt for Frederik Rønnow. Netop i denne uge mistede han sin landsholdsplads til Jesper Hansen fra FC Midtjylland til kampen mod Færøerne på onsdag i Herning, og det er hans plads i EM-truppen 2021, der er på spil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Hedensted For abonnenter

Polakker fik 45 kroner i timen: Byggefirma erklæret konkurs efter strid om underbetaling

Annonce