Annonce
Sport

Frederik Rønnow på jagt efter ny klub + Nu må Simon Kjær træne igen i Milan

Frederik Rønnow vil væk fra Frankfurt. Foto:Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix.

Frederik Rønnow og hans agent Ivan Benes er på jagt efter en ny klub fra næste sæson. Han sidder fast på bænken med Kevin Trapp som førstemålmand, og selv om Rønnow viste sin klasse, da han afløste Kevin Trapp i efteråret, ser det ikke ud, som om Rønnow kan slå Trapp af holdet. Rønnow vandt næsten alene duellen med Arsenal i Europa League.

Simon Kjær, Christian Eriksen og Andreas Cornelius må genoptage træningen i Italien mandag sammen med deres holdkammerater. For Simon Kjær er det ekstra vigtigt. Han forsøger at kæmpe sig til en ny kontrakt i Milan.

Zlatan Ibrahimovic er rejst tilbage til Italien efter at have trænet i Hammarby, men hans statue holder også flyttedag. Den kommer dog stadig til at ligge i Malmø.

Brønshøj og syv andre klubber har skrevet til divisionsforeningen for at få aflyst resten af kampene i 2. division. De mener, man skal udvide 2. division med oprykkerne og suspendere nedrykningen for i år, da man ikke kan nå at spille turneringen færdig.

Kim Ekdahl du Rietz, 30-årig svensk håndboldspiller, stopper med at spille håndbold. Han vendte tilbage for at komme med til OL, men efter udsættelsen til 2021 orker han ikke at vente så længe.

Jeanette Kristensen, norsk topspiller fra Herning-Ikast, vender hjem til Vipers Kristiansand efter kun et år.

Brugge er blevet kåret som belgisk mester. Turneringen i Belgien er afsluttet.

Erling Haaland har scoret 10 mål i ni kampe for Borussia Dortmund. Han åbnede scoringen i 4-0 sejren over Schalke 04.

Heiko Herrlich, træner for Augsburg, var ikke ved sit holds side i den første kamp efter coronaen. Han var ude med karantæne. Han havde brudt karantænereglerne, fordi han forlod holdets hotel for at gå ned og købe tandpasta.

Thomas Delaney var med i startopstillingen hos Borussia Dortmund i 4-0 sejren over Schalke 04.

Robin Gosens, 25-årig tysker fra Atalanta Bergamo, har siddet i coronaens brændpunkt i Bergamo uden at kunne forlade sin bolig. Nu trygler han om at komme hjem og spille i Bundesligaen fra næste sæson.

Simon Kjær kæmper for en ny kontrakt i Milan. Foto: REUTERS/Daniele Mascolo
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Butikker skal holde åbent søndage i sommerferien - cafélivet skal være generatoren bag

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce