Annonce
AC Horsens

Frantsen risikerer at bliver den gode indskifter

Rune Frantsen forventer at miste sin plads i angrebet til Jannik Pohl, så nu jagter den alsidige højre back spilletid et andet sted på banen. Foto: Ole Nielsen
Den alsidige højre back forventer, at Jannik Pohl tager hans plads i angrebet, og så kan det blive en hård kamp at få en plads i startopstillingen.

Horsens: Rune Frantsen er ved at udvikle sig til afløseren for Thomas Kortegaard, der i sidste måned spillede sin sidste kamp på topniveau. Kortegaard var i flere sæsoner den spiller, som Bo Henriksen pegede på, når der var et hul i startopstillingen, der skulle fyldes ud, om det så var i forsvarskæden eller på midtbanen.

Rune Frantsen er en stærk højre back, men han har også været brugt på kanten, ligesom han i foråret og i de første kampe i denne sæson har haft tjansen som angrebsmakker til Nicolai Brock-Madsen, fordi AC Horsens har haft brug for en spiller, der kunne true i dybden.

Men nu er Jannik Pohl kommet til, og angriberen har netop løbene i dybden som en af sine forcer, så nu er det store spørgsmål, hvor Rune Frantsen skal finde spilletid.

- Det må tiden vise. Jeg spiller, hvor der er brug for mig, men alle ved, at jeg helst ved ned på backen og spille igen. Mit problem er, at Peter Nymann gør det godt, og det ser også godt ud med Jannik Pohl, siger Rune Frantsen.

Annonce
På den måde er det både godt og skidt, at jeg kan dække flere pladser. Jeg kan komme på banen som afløser flere steder på banen. Det er godt for holdet, men det heller ikke sjovt at være den gode indskifter.

Rune Frantsen

Det er surt for mig

- Sådan er det at være professionel fodboldspiller. Jeg må vise min bedste sider frem til træningen. Min situation er blot et udtryk for, at vi er ved at have sammensat et godt hold. Det er så bare surt for mig personligt lige nu, siger AC-spilleren.

Han har tidligere udgjort højresiden med Peter Nymann på kanten, men her har Louka Prip været Bo Henriksens foretrukne spiller i denne sæson.

- På den måde er det både godt og skidt, at jeg kan dække flere pladser. Jeg kan komme på banen som afløser flere steder på banen. Det er godt for holdet, men det heller ikke sjovt at være den gode indskifter, siger Rune Frantsen.

- Det vigtigste er, at det i bund og grund er op til mig selv at kæmpe mig til en plads, og vise jeg skal spille, når jeg så får chancen, siger Rune Frantsen velvidende, at skader og karantæner hurtigt kan ændre på mulighederne for spilletid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce