Annonce
Kultur

Panduro advarer mod billethajer: - Svindelfirmaerne går ikke kun efter de store, udenlandske artister

Interessen for Niels Hausgaards ny show er stor, konstaterer hans manager Frank Panduro. - Alene på første salgsdag bookede 45.000 sig ind på en af de i alt 53 koncerter, oplyser han. Arkivfoto: Annelene Petersen
Populær nordjyde er kommet i svindleres søgelys med sit ny show "Du ved, hvad jeg mener".
Annonce

Horsens: Niels Hausgaard er en populær mand, og interessen for den nordjyske entertainers ny show er så stor, at hans manager, Frank Panduro fra Horsens, nu advarer publikum mod billethajer.

- Vi må desværre konstatere, at svindelfirmaerne ikke kun går efter de store, udenlandske artister. I Danmark er Niels Hausgaard så hot et navn, at der åbenbart også her er penge at tjene for firmaer som Viagogo, forklarer Frank Panduro i en pressemeddelelse.

Han uddyber, at han har set billetter til Hausgaards show "Du ved, hvad jeg mener" udbudt til massive overpriser på flere hundrede procent i billethajernes farvand.

Vi må desværre konstatere, at svindelfirmaerne ikke kun går efter de store, udenlandske artister.

Frank Panduro

Annonce

Holder fast i advarsel trods nye regler

Niels Hausgaard har 53 koncerter på sin ny turné, og flere er ifølge Frank Panduro allerede udsolgt eller tæt på at blive det. Han opfordrer dog fans, som overvejer at bruge alternative salgskanaler, til at holde sig væk fra de uautoriserede forhandlere.

- Køb kun billetter gennem de portaler, der fremgår af kunstnerens hjemmeside, - i dette tilfælde altså www.nielshausgaard.dk. Her kan man også følge med, når der bliver sat ekstra koncerter ind i turneen. Og man kan naturligvis ikke komme ind til koncerten på en falsk billet, selvom man har betalt overpris til nogle svindlere, oplyser manageren.

Han holder fast i advarslen, selv om der for nylig er kommet nye EU-regler, der skal gøre livet surt for svindlere, som bruger computersoftware til at finde frem til de mest populære kunstnere og udbyde billetter til overpris.

- Det er selvfølgelig alle tiders, at EU nu prøver at komme billethajerne til livs, men jeg kan frygte, at det ikke har den store virkning, siger Frank Panduro. Så mit råd er stadigvæk kun at bruge hjemmesidens portaler. Det er den sikre vej, hvis man vil opleve Niels Hausgaard live i 2020, skriver han i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Lettet chauffør efter krav om mundbind i bybusserne i Horsens: Bedre sent end aldrig

Horsens

HIC henter stor amerikaner

Annonce