Annonce
Navne

Fra TV 2 til nyhedschef på Radio4

44-årige Jon Hasselbalch Mikkelsen bliver ny nyheds- og aktualitetschef på Radio4. Foto: Radio4

Nyt job: Radio4, der holder til i samme hus som Århus Stiftstidende på Banegårdspladsen i Aarhus, har ansat 44-årige Jon Hasselbalch Mikkelsen som nyheds- og aktualitetschef.

Jon Hasselbalch Mikkelsen tiltræder 1. juli og kommer fra en stilling som redaktionschef og souschef på TV 2’s hovedkanal, hvor han har været med til at lægge den redaktionelle linje på TV2 Nyhederne. Han har ligeledes erfaring med at lave landsdækkende, undersøgende journalistik med et regionalt udgangspunkt fra DR i Aarhus.

Ambitionerne med chefudvidelsen er at styrke den undersøgende journalistik og lave flere dagsordensættende historier, som inviterer flere ind i samfundsdebatten, forklarer Radio4 i en pressemeddelelse.

Annonce

Ansættelsen betyder også en mindre rokade i Radio4’s ledelse. Tidligere nyheds- og aktualitetschef Tina Kragelund bliver udnævnt til ny programchef med ansvar for kanalens samlede profil og interne redaktioner. Hun får samtidig ansvar for de programmer, som i dag produceres af en række eksterne radio- og podcast-producenter.

For at sikre, at lytterne rent faktisk finder og bruger Radio4’s indhold, bliver Radio4’s tidligere programchef, Rikke Hedman, fremover ansvarlig for kanalens presse, markedsføring og aktiviteter på sociale medier. Hun får samtidig ansvaret for projekter og live-events.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Enner Mark Fængsel skal have ny leder

Annonce