Annonce
Horsens

Fra 'skandaløst' til 'stjernecharmerende': Pink-besøg deler anmelderne

Amerikanske Pink giver koncert under sin "Beautiful Trauma World Tour 2019" i CASA Arena i Horsens, onsdag den 7. august 2019.. (Foto: Michael Drost-Hansen/Ritzau Scanpix)
Et irriterende ekko på Casa Arena drillede i varierende grad anmelderne, der ellers melder om en amerikansk artist i topform.
Annonce

Horsens: Pink leverede varen. Så langt er anmelderne enige efter onsdagens popbrag på Casa Arena.

Til gengæld er det stærkt varierende hvor mange stjerner, musikskribenterne strør ud over begivenheden.

Og det er lyden, der er den store knast for kritikerne.

Jyllands-Postens Anders Houmøller Thomsen og Horsens Folkeblads Jakob Hedegaard-Høgh gi'r fem af seks stjerner.

Førstnævnte skriver blandt andet:

"Pink ankom med vanlig udadvendt kampgejst og et mageløst show, hvor amerikaneren i flere sange mindede mere om en flyvende cirkusprinsesse end om en traditionel popsangerinde."

Og så tilgiver anmelderen "den skingre og ekko-belagte stadionlyd, som især hærgede første del af koncerten".

Pink ankom med vanlig udadvendt kampgejst og et mageløst show, hvor amerikaneren i flere sange mindede mere om en flyvende cirkusprinsesse end om en traditionel popsangerinde.

Fra Jyllands-Postens anmeldelse

Annonce

Lydmæssigt mareridt

B.T.'s anmelder Jeppe Elkjær Andersen, der nøjes med to af seks stjerner, kalder sceneshowet voldsomt underholdende, men er nærmest i chok over lyden på stadion:

"Undertegnede har efterhånden anmeldt koncerter i en årrække. Men lyden i Casa Arena onsdag aften var alligevel blandt de dårligste, jeg nogensinde har oplevet. Det var som at være fanget i Ekkodalen, mens 20 soundboks-ejende teenagere skruer op på maks og retten lyden i din retning. Det er sådan noget, mareridt er lavet af."

Ekstra Bladet holder sig også på to stjerner og skriver om en "skandaløs forestilling" og "sabotage":

"Man må håbe, at lyden er bedre nede foran. På langsiden drømmer man sig tilbage til Parken, der ellers er notorisk kendt for sin ringe lyd", skrev Lars Sejr i sin løbende opdatering fra Horsens.

Ud over den "pivelendige lyd" skriver han også om et superfedt show og en Pink, der virkede som en artist, der rent faktisk nød at være i Horsens.

Og lad os så slutte af med en bid fra Folkebladets anmelder:

"Bortset fra de lydmæssige drillerier, der aldrig helt kom styr på, fungerede showet og var gennemsyret af en professionalisme, der også pointerede Pinks status som det medmenneskelige, jordbundne identitets-totem, hun er blevet for generationer af mennesker, der på den eller anden måde stikker ud i den dræbende vær normal-verden."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Udsigt til brandslukning resten af aftenen: Vi skal ind fra ydersiden, og det tager tid

Annonce