Annonce
Hedensted

Fra ledighed og småjobs til chef for 28 medarbejdere

54-årige Linda Ottosen fra Fredericia har på få år taget rejsen fra arbejdsløs til chef for 28 medarbejdere på Circle K-tankstationen i Ulkær ved Lindved. Foto: Yilmaz Polat
Den nye butikschef hos Circle K i Ulkær ved Lindved, 54-årige Linda Ottosen, har på få år taget noget af en rejse fra vred Jobcenter-udsendt rotations-vikar til glad butikschef på en tankstation med 28 medarbejdere.

Ulkær: Det var ikke med Linda Ottosens gode vilje, da hun i 2013 af Jobcentret blev sendt i et rotationsjob hos Shell på Vejlevej i Fredericia. Faktisk var hun ret sur over der, da det tilsyneladende udsigtsløse vikarjob lå temmelig langt fra hendes uddannelse og erhvervserfaring som teknisk assistent med erfaring fra blandt andet rådgivende ingeniørfirmaer.

Her seks år senere er humøret dog i den grad vendt tilbage. Efter en intern uddannelse i Circle K-kæden er Linda Ottosen i dag glad chef for 28 medarbejdere på Circle K-tankstationen i Ulkær ved Lindved.

Hun overtog tankstationen, der også rummer et cafeteria med plads til 120 personer og en spillehal 5. august i år, hvor hun afløste Jens Jørgen Frederiksen på posten som butikschef. Det skete i forbindelse med, at han ønskede at gå på pension.

Linda Ottosen kom fra et lignende job som butikschef for den tankstation på Vejlevej i Fredericia, som hun meget modvilligt dukkede op på tilbage i 2013.

- Jeg fik tilbudt jobbet på stationen på Vejlevej i Fredericia af min områdechef, mens jeg var under uddannelse til "Store Manager" (læs: butikschef) hos Circle K. Det var da lidt udfordrende pludselig at skulle stå i spidsen for en tankstation med 10 medarbejdere, samtidig med, at jeg i den periode gennemførte uddannelsen til butikschef med en hel del kursusdage i København. Det var lidt af en mundfuld, for det strakte sig over et halvt års tid, men det gik, fortæller Linda Ottosen.

Annonce
Det meste af Linda Ottosens arbejde som butikschef hos Circle K i Ulkær er administrativt, men hun elsker at have med både kunder og medarbejdere at gøre. Her ses hun sammen med ungarbejderen Alexander Dybdal. Foto: Yilmaz Polat

Fra løst ansat til fastansat

Inden da havde det tilsyneladende udsigtsløse rotationsjob i 2013, hvor Linda Ottosen var inde og afløse for en elev, lige så langsomt udviklet sig til først en halvårskontrakt og derpå en fastansættelse, som førte til jobbet som souschef/daglig leder på tankstationen i Fredericia.

- Efter en tung start, hvor jeg ikke rigtig kunne se meningen med, at jeg pludselig skulle arbejde i butik, så vendte det, fordi jeg besluttede mig for at få det bedste ud af det. Og det endte med, at jeg blev rigtig glad for arbejdet.

-Jeg fik også lov til at indføre nogle nye rutiner, så vi blandt andet fik styr på det der med at få fjernet fødevarer, der var blevet for gamle. Og pludselig gik jeg fra at være løst ansat til at være fastansat, samtidig med, at jeg også fik lov til at hoppe på Circle K's karrierestige, hvor man kan uddanne sig til souschef og derpå butikschef, fortæller Linda Ottosen, der oprindeligt stammer fra København, men flyttede til Fredericia for 20 år siden.

- Min søn skulle ikke vokse op i København. Jeg ville have, at han skulle vokse op omgivet af høj himmel, sol, skov og strand, så derfor flyttede vi til Fredericia, og det har jeg aldrig fortrudt. Det er virkelig en dejlig by, om end det var lidt mere bøvlet at finde et godt job end jeg havde regnet med, siger Linda Ottosen.

Fandt drømmejob i Vejle

Inden tankstations-eventyret begyndte arbejdede hun tre år i drømmestillingen som teknisk assistent på sygehuset i Vejle. Men hendes stilling blev flyttet i 2009 og så var det ud at være vikar igen.

Efter en ledighedsperiode i 2013 dukkede rotationsjobbet hos Shell i Fredericia så op. Resten er historie.

- Min områdechef tilbød mig butikschef-jobbet i Ulkær i foråret i år. Jeg anede overhovedet ikke hvor den lå, men lovede at tage forbi og kigge på den. Det blev til en frokost-tur sammen med min mor, og mavefornemmelse var god. Jeg kunne straks fornemme den gode ånd og stemning, der er her, så jeg sagde ja tak.

- Og jeg har det som en fisk i vand. Jeg tager glad på arbejde hver dag. Det meste af mit arbejde er administrativt, men jeg sniger mig meget gerne til at hjælpe med at betjene kunder i butikken og assistere i køkkenet, når der er brug for det. Jeg elsker at have med kunderne og medarbejderne at gøre, slutter den glade butikschef fra Ulkær.

Linda Ottosen er egentlig uddannet teknisk assistent, men et rotationsjob på en Shell-tank i Fredericia i 2013 har medført noget af et karriereskifte. Nu er hun nemlig chef for 28 medarbejdere hos Circle K i Ulkær. Foto: Yilmaz Polat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce