Annonce
Horsens

Fra fredag aften lukkes der for tog til og fra Horsens

I de kommende 10 dage skal togrejsende til og fra Horsens ikke benytte tunnellen under sporene. For alle tog er i perioden aflyst på grund af sporarbejde. I stedet er der indsat togbusser. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Togbusser bliver indsat i 10 dage, mens Banedanmark gør sporene klar til eltog.
Annonce

Horsens: Som allerede omtalt på hsfo.dk har Banedanmark planlagt et større sporarbejde mellem Fredericia og Aarhus denne sommer.

Fra fredag aften 17. juli lukkes der ned for togdriften, og der vil i stedet bliver indsat togbusser på strækningen i en periode frem til og med mandag 27. juli. De afgår fra rutebilstationen ved Horsens Trafikterminal.

Skal man mod nord, standser togbussen på Skanderborg Station og Aarhus Hovedbanegård, hvor man så kan fortsætte rejsen i tog.

Skal man mod syd, stopper togbussen i Hedensted, Vejle og Fredericia. I Vejle kan man hoppe på regionaltog og intercity-lyntogene, der kører i begge retninger mellem Fredericia og Struer - og som alle standser i Børkop og Brejning. Fra Fredericia kan man fortsætte sin togrejse som sædvanlig.


Når strækningen igen åbnes 27. juli, vil der de efterfølgende tre dage også være færre tog og begrænsninger på, hvor mange af dem der kører mellem Horsens og Aarhus.

DSB anbefaler på sin hjemmeside, at man altid tjekker Rejseplanen inden sin afgang.

Arbejdet med elektrificeringen mellem Fredericia og Aarhus indebærer, at sporet skal sænkes tre steder, og 35 broer skal renoveres, så der bliver plads til master og ledninger til eltogenes kørestrøm. Banedanmark forsøger at klare projekterne på én gang, så togbusserne skal køre så lidt som muligt.

Det hele kan Banedanmark dog ikke nå i juli, så derfor vil der også være totalspærret mellem Horsens og Vejle fra 28. til og med 30. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandslukning fortsatte til langt ud på natten: Tøjbutikker i stueplan er medtagede efter slukningsarbejde

Horsens

Hedensted gav HFS en fodboldlektion

Hedensted For abonnenter

Flere venner, mere motion og mindre angst: Ny livsstilsefterskole åbnede med næsten fuldt hus

Annonce