Annonce
Navne

Fra Danske Bank til Nordicals: Erhvervsmægler opruster

Mark Bruun Mathiassen. Pressefoto

Horsens: Mark Bruun Mathiassen, 43 år, er pr. 1. juni ansat som erhvervsrådgiver hos landets største erhvervsmæglerkæde, Nordicals, der har Horsens-afdeling på Vitus Berings Plads.

Han skal arbejde sammen med det øvrige otte mand store team om alt inden for investering, køb, salg, leje og udlejning af erhvervsejendomme.

Mark Bruun Mathiassen kommer med mange års erfaring fra bankverdenen. Han kom allerede i forbindelse med sin uddannelse som finansøkonom i 2001 til Danske Bank i Aalborg.

Han rykkede siden til Danske Bank i København, hvor han hurtigt gik fra trainee til erhvervsrådgiver og siden fik en lederstilling.

I 2010 vendte han hjem til det jyske og bosatte sig i Horsens som souschef i Danske Bank. Han blev siden erhvervsdirektør samme sted.

Da afdelingerne i Vejle og Horsens blev lagt sammen i 2016, fortsatte Mark Bruun Mathiassen som ansvarlig for den samlede enhed.

Han oplever blandt andet, at danske kunder med en formue har svært ved at placere deres penge, som markedet ser ud lige nu.

- Ejendomme er stærkt alternativ til aktier og obligationer, hvor det lige nu kan være svært at hente et attraktivt afkast hjem uden at påtage sig for høj risiko, siger han og peger på, at det var en del af motivationen for skiftet fra banksektoren til Nordicals.

Mark Bruun Mathiassen bor i Stensballe med sin kone og deres to børn på 11 og syv år.

Fritiden går med børnenes hobbyer: fodbold og ridning. Han er ivrig Formel 1-entusiast, og så holder han formen ved lige på det lokale super oldboys-hold samt med løb og cykling.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Kurdisk opråb på Rådhustorvet i Horsens: Stop den etniske udrensning

Annonce