Annonce
Brædstrup

Fra 30 til 284 fodboldhold: BIF Cup har 10-års jubilæum

Rigtig mange fodboldglade drenge og piger har igennem tiden spillet BIF Cup i Brædstrup Hallen. I dette efterår fylder stævnet 10 år. Arkivfoto: Brædstrup IF
Fodboldstævnet BIF Cup i Brædstrup er på 10 år vokset lille indendørsstævne til et stort stævne, som tæller 284 hold og løber over syv spilledage.
Annonce

Brædstrup: For 10. år i træk afholdes der i dette efterår BIF Cup - et indendørs fodboldstævne i Brædstrup. Stævnet blev startet af en gruppe fodboldfædre, der mente, at deres fodbolddrenge også skulle have lov til at spille hjemmekampe i Brædstrup. Samtidig var ambitionerne, at stævnet skulle vokse og være med til at profilere Brædstrup by som et sted, hvor der sker noget, og hvor byen har nogle gode muligheder, blandt andet for børnefamilier. Det første år deltog 30 hold i stævnet, der blev afviklet i Skolehallen. I 2012 blev stævnet udvidet med 3-Bold, hvor de yngste spillere spiller tre mod tre på tværs af hallen.

I 2019 deltager 284 hold, og der spilles BIF Cup i syv dage i Brædstrup Hallen. Holdene kommer fra det meste af Jylland og Fyn. - Ud over fodbold har BIF Cup efterhånden udviklet sig til en stor familiebegivenhed. Der er flot tombola, konkurrencer og workshop for spillere og søskende. I november kan de lave juledekorationer, og i februar laves der fastelavnsris og masker, fortæller Michael Spørring fra BIF Cup.

Annonce

Overskud til ungdomsarbejdet

Overskuddet fra stævnerne går til materiale og sociale arrangementer for børne- og ungdomsfodboldspillerne i Brædstrup IF.

Igennem årene er der ydet tilskud til fodboldrejser, nye mål og udskiftningsbænke på kunstgræsbanen samt til mange sociale arrangementer, som trænere og forældre på hver årgang kan arrangere og få et mærkbart tilskud til.

Der arrangeres hvert år grillaftener, ture til superligakampe, legelande, fodboldgolf og overnatningsture. Næste runde af BIF Cup afvikles i Brædstrup Hallen i weekenden 23.-24. november, hvor U6- til U8-piger og -drenge spiller indefodbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce