Annonce
Odder

Fotograf fortæller om at være gidsel

Daniel Rye er fotograf og har blandt andet arbejdet i Malawi. I Syrien blev han taget som gidsel af Islamisk Stat, og det fortæller han om ved et foredrag i Spektrum Odder. Arkivfoto: Martin Ravn

Odder: Hvordan holder man hovedet højt, når man er gidsel hos Islamisk Stat i mere end et år? Få har prøvet det og endnu færre overlevet, men freelancefotografen Daniel Rye er en af dem, og han kommer til Odder og fortæller sin historie.

Det er Køb Odder, som står bag foredraget. I første omgang var det tænkt som et lukket arrangement for foreningens medlemmer, men i løbet af kort tid blev der solgt 200 billetter.

Derfor har Køb Odder åbnet for billetsalget til foredraget, der holdes tirsdag 3. december klokken 20 i Spektrum Odder. Her fortæller Daniel Rye om sine grusomme oplevelser som gidsel.

Historien om Daniel Rye er blevet fortalt af Puk Damsgård i bogen "Ser du månen Daniel", og bogen blev filmatiseret under sammen titel. Nogle af optagelserne foregik på Torvet og Centralhotellet i Odder, og filmen er i løbet af dette efterår blevet set af omkring 1850 publikummer i Biffen.

Billetsalget begynder 1. november, og billetterne sælges hos Bog & Idé.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Indbrud i virksomhed i industrikvarter

Annonce