Annonce
Odder

Forvirring om indsigelser

Strandvejen 6 ved Saxild Strand har tidligere rummet Brødhuset. Arkivfoto
Annonce

Saxild Strand: Selv om høringsfristen for et tillæg til både kommuneplanen og lokalplanen for Strandvejen 6 forlængst er udløbet og derfor var på byrådets dagsorden, blev hverken den ene eller den anden plan vedtaget på mødet mandag 11. marts.

Planlægningen blev oprindelig sat i gang, fordi ejerne af det gamle "Brødhuset" havde ytret ønske om at bygge et vandrerhjem på matriklen. Det ønske trak de imidlertid tilbage før mødet, fordi de mener, at der vil komme for mange restriktioner på byggeriet. De bad derfor om at få tilbageholdt behandlingen af tillægget til lokalplanen.

Hvad angår tillægget til kommuneplanen var der fra forvaltningens side lagt op til, at det tillæg kunne man lige så godt vedtage, fordi det vil give anvisninger til, hvordan man må agere på grunden, uanset hvad der skal bygges.

Men heller ikke det tillæg blev behandlet.

- Jeg beder om, at vi udsætter denne sag, fordi vi har fået henvendelser fra borgere, som mener, at de har gjort indsigelser til kommuneplantillægget, mens man her på rådhuset har troet, at det var indsigelser til lokalplantillægget, sagde borgmester Uffe Jensen (V) og fik byrådets accept til at udsætte sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Forstå kravet om mundbind i Horsens: Hvor skal man have dem på? Hvem kan slippe for dem? Må man bruge et af stof?

Annonce