Annonce
Horsens

Forvent kø og nedsatte hastigheder: Central vej spærres for trafik på mandag

Rundkørslen Niels Gyldings Gade/Holmboes Allé/Ove Jensens Allé lukkes permanent fra på mandag. Rundkørslen erstattes af et lyskryds. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Anden etape af omlægningen af Niels Gyldings Gade går i gang på mandag. Det er den mest omfattende af de fire etaper, og det vil få betydning for trafikafviklingen i området, forventer afdelingschef i kommunen.

Annonce

Horsens: Omlægningen af Niels Gyldings Gade går nu ind i sin anden fase. Fra på mandag 23. april bliver Ove Jensens Allé spærret i både nordlig og sydlig retning fra rundkørslen ved Niels Gyldings Gade/Ove Jensens Allé og Holmboes Allé. Samtidig bliver selve rundkørslen erstattet af et lyskryds.

- Trafikken på Niels Gyldings Gade vil i en midlertidig periode blive ledt tværs over rundkørslen, som bliver lavet til et lyskryds, hvor Holmboes Allé er koblet på. Lyskrydset vil være i funktion fra 23. april, fortæller Allan Lyng Hansen, afdelingschef i affald og trafik, i en pressemeddelelse fra kommunen.

Han betegner denne del af vejomlægningen som den største af de i alt fire etaper.

- Bilisterne skal forvente, at der bliver kø, og hastigheden vil være nedsat på strækningen, fordi det er et arbejdsområde. På nogle af sidevejene vil der komme en del mere trafik, fordi de bilister, der tidligere har kørt ad Ove Jensens Allé, nu skal finde andre veje, og derfor kan det ændre trafikstrukturen på de veje, der støder op til, siger Allan Lyng Hansen.

Han opfordrer bilister, der skal ad Niels Gyldings Gade, til at køre hjemmefra i god tid, og - hvis det er muligt - at undgå myldretiden samt at holde øje med skiltningen i området.

Skal man til Bilka og Løvbjerg Centret og kommer fra vest, skal man nu køre ad Grønlandsvej.

Bilisterne skal forvente, at der bliver kø, og hastigheden vil være nedsat på strækningen, fordi det er et arbejdsområde.

Allan Lyng Hansen, afdelingschef, affald og trafik, Horsens Kommune
Kort over det, der sker i etape to fra på mandag. Ove Jensens Allé åbner op igen for trafik i slutningen af juni. Kort: Horsens Kommune
Annonce

Spærret til slutningen af juni

Vejlukningen skyldes, at der skal anlægges vej og laves kloakarbejde. Spærringen af Ove Jensens Allé gælder på den nordlige del, fra ca. hvor boldburet tidligere stod og hen til rundkørslen, og på den sydlige del fra rundkørslen hen til den første indkørsel til Løvbjerg Centret. Vejene forventes at blive åbnet igen fra midt i uge 26.

I forbindelse med anden etape af vejomlægningen bliver den vestlige del af Rådhusparkeringen nedlagt, og indkørslen fra Ove Jensens Allé bliver lukket.

Vejarbejdet sker, fordi den vestlige del af Niels Gyldings Gade skal flyttes længere mod nord, så den nye vej går ind over Kvickly-grunden. Det skal give plads til at bygge langs Bygholm Å og skabe bedre tilgængelighed til åen.

Det er AP Pension, der i samarbejde med Casa A/S står for byggeriet på den gamle Kvickly-grund og langs Bygholm Å.

Fra mandag vil Jens Chr. Juliussens Vej igen være åben for trafik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandslukning fortsatte til langt ud på natten: Tøjbutikker i stueplan er medtagede efter slukningsarbejde

Horsens

Hedensted gav HFS en fodboldlektion

Hedensted For abonnenter

Flere venner, mere motion og mindre angst: Ny livsstilsefterskole åbnede med næsten fuldt hus

Annonce