Annonce
Horsens

Forum Horsens lægger igen scene til en Abba-hyldest

Horsens har jævnligt besøg af ABBA-show - og hver gang trækker det svenske bands iørefaldende sange masser af tilskuere. "The Show - A Tribute to Abba" slår bl.a. på, at de to kvinder i front ikke bare ligner de originale Abba'er, men også synger som dem. Pressefoto

Horsens & Friends henter 2. november "The Show - A Tribute to Abba" til byen.

Horsens: Tilbage i december 1977 sagde Abba "Thank You for the Music" - og den tak gælder den i dag, for det svenske firkløvers iørefaldende sange samler stadig publikum over hele verden.

Musikken holdes i live af talrige Abba-kopishow, bl.a. "The Show - A Tribute to Abba", som lørdag 2. november kan opleves i Forum Horsens.

Bag det lokale arrangement står Horsens & Friends.

Herfra fremhæves, at den officielle, internationale Abba-fanklub har udnævnt netop dette show til den bedste Abba-hyldest i verden. En status, der understreges af, at showet har turneret i 18 år med mere end 700 koncerter og et samlet billetsalg, der har passeret de to millioner.

Annonce

Masser at synge med på

"The Show - A Tribute to Abba" fortæller hele historien om de fire svenskere, som i 1974 vandt det europæiske Melodi Grand Prix med "Waterloo".

Herfra udviklede sig et pop-eventyr, som målt i pladesalg placerer Abba helt i toppen. For selv om Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad lukkede deres fælles historie ned i 1982, sælger musikken stadig, og det anslås, at det samlede pladesalg ligger omkring de 200 millioner.

"Thank You for the Music" og "Waterloo" fik undervejs følgeskab af en lang række syng-med-titler, bl.a. "So Long", "I Do, I Do, I Do, I Do, I Do", "SOS", "Bang-A-Boomerang", "Mamma Mia", "Fernando", "Dancing Queen", "The Winner Takes It All" og "Super Trouper".

Mange af dem tager "The Show - A Tributo to Abba" med til Horsens. Billetsalget er sat i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

City manager om Tøjeksperten: - Vi skal være ekstra kreative når butikker lukker

Annonce