Annonce
Østjylland

Fortid i den tyske Bundesliga: Cimbria skriver med amerikansk førsteprioritet

Corey Silverstrom viste flere gange i sidste sæson fine evner som styrmand for Randers Cimbrias offensiv. Den hat bliver i næste sæson placeret på 25-årige Jordan Brangers. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
25-årige Jordan Brangers er ny mand for Randers Cimbria. Den amerikanske point guard har en fortid i den tyske Bundesliga, og i Cimbria-lejren føler de sig sikre på, at de har landet en stor profil.
Annonce

Randers: Randers Cimbria har fundet sin point guard til den kommende sæson.

Amerikanske Jordan Brangers skal ind og have den rolle, som Corey Silverstrom var pålagt i sidste sæson, og forrretningsfører i Randers Cimbria, Mike Nielsen, er overbevist om, at den 25-årige point guard bliver en profil i den danske liga.

- Jeg er meget tilfreds med ham som erstatning for Corey (Silverstrom, red.). Han har spillet i den tyske Bundesliga, som er en af de bedste ligaer i Europa, og han bliver en stor profil for os. I Tyskland snittede han 12,3 point i ti kampe, og alene det siger noget om hans niveau, fortæller Mike Nielsen, der er hovedansvarlig for at rekruttere nye spillere til klubben.

Annonce

Stærk skudarm

25-årige Brangers har senest spillet fire kampe for Rayos de Hermosillo i Mexico, hvor han snittede 25,8 point per kamp. Hele 18 trepointsscoringer blev det til i de fire opgør, og netop skuddet er ifølge Mike Nielsen amerikanerens helt store styrke.


Han er utrolig sikker med bolden og kommer til at styre vores hold. Jeg har brugt tusinde timer på at se spillere, og Jordan (Brangers, red.) var vores førsteprioritet, så vi er meget glade.

Mike Nielsen, forretningsfører Randers Cimbria


- Han skal nærmest bare over midten, så er han farlig. Han har et vanvittigt skud og bliver uden tvivl blandt de bedste i ligaen til den disciplin, lyder det.

Randers Cimbria-truppen for den kommende sæson tæller indtil videre Chris Nielsen, Anton Hansen, Adjehi Baru, Brantley Bynum, og de kan se frem til den 25-årige amerikaner som styrmand.

- Han er utrolig sikker med bolden og kommer til at styre vores hold. Jeg har brugt tusinde timer på at se spillere, og Jordan (Brangers, red.) var vores førsteprioritet, så vi er meget glade, siger Mike Nielsen.

Randers Cimbria har endnu ikke fået på plads, hvem der skal overtage trænersædet efter Jimmy Moore, som er taget til Svendborg Rabbits.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Posthuset sætter navn på de otte street food-boder: Der skal kun være én, der serverer indisk

Horsens

Rød tråd savnes: Teater-folk er frustrerede efter festival-aflysning

Horsens

Onsdagens corona-tal: Horsens Kommune kravler under bekymringsgrænsen - men det ændrer ingenting

Annonce