Annonce
Læserbrev

Fortæl, at I har lempet på udlændingeområdet, fordi statsministerposten vægtes højere end danskernes velfærd og tryghed

Der er åbenbart ingen grænser for, hvor langt ned i støvet socialdemokraterne er villige til at bukke sig for De Radikale.
Annonce

Læserbrev: Jeg finder det overordentlig trist, at socialdemokraterne med Mette Frederiksen i spidsen bidrager til befolkningens voksende politikerlede.

S har gennem de seneste fire år foregøglet befolkningen, at man ville fastholde den stramme udlændingepolitik, som blå blok og især Dansk Folkeparti var garanter for.

Allerede efter valget begyndte lempelserne, og nu, hvor finansloven er færdigforhandlet, bryder vælgerbedragene ud i lys luge.

Der er åbenbart ingen grænser for, hvor langt ned i støvet socialdemokraterne er villige til at bukke sig for De Radikale.

Nu sender S så deres finansordfører, Christian Rabjerg Madsen, ud for at camouflere lempelserne med en historiefortælling om, at lempelserne skam intet har med udlændingepolitikken at gøre.

Nej, vælgerne må forstå, at lige præcis disse lempelser henhører under erhvervspolitikken.

Kære venner i Socialdemokratiet, sig det nu, som det er.

Fortæl, at I har lempet på udlændingeområdet, fordi statsministerposten vægtes højere end danskernes velfærd og tryghed.

Fortæl at de ældre næsten ingenting får, men til gengæld får de afviste bekvemmelighedsflygtninge og deres børn bedre forhold (ja, så skal de jo nok rejse).

Fortæl dog danskerne, at I endnu en gang åbner op for importen af udenlandsk arbejdskraft, hvilket medfører et øget pres på danskernes løn og arbejdsvilkår.

Fortæl dog, at I hellere vil bruge pengene på kvoteflygtninge fremfor Arne og andre, der op til og under valgkampen blev stillet i udsigt, at de kunne trække sig tidligere tilbage efter et hårdt arbejdsliv.

Michael Nedersøe. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce