x
Annonce
Navne

Forstander for Bygholm Landbrugsskole er blevet formand for sømandsmission

- Min styrke er at kunne målsætte en organisations vision, siger Erik Kallehave Kristensen i en pressemeddelelse fra Indenlandsk Sømandsmission, som han nu er bestyrelsesformand for. Pressefoto

Horsens: Erik Kallehave Kristensen, Horsens, har afløst Hans Peter Kristensen som formand for Indenlandsk Sømandsmission.

Forstanderen for Bygholm Landbrugsskole i Horsens har siddet i Sømandsmissionens bestyrelse og forretningsudvalg i de seneste fire år og har tidligere sammen med hustruen Joan været ansat et år på sømandshjemmet i Sisimiut, Grønland, hvor han fik hjerte for arbejdet med sømænd og fiskere.

Det er stadig det ønske, der er levende - at bringe evangeliet til sømænd og fiskere, lyder det i en pressemeddelelse, hvori det fremgår, at Erik Kallehave Kristensen ser frem til opgaven som formand.

Han kalder bestyrelsens arbejde for et holdspil med forskellige roller og kompetencer, og han ser sig selv og resten af bestyrelsen som redskaber i tjeneste:

- Jeg er ydmyg over for opgaven. Over os står Gud. Det er ham, der er kaptajnen. Derfor beder vi også før og efter et bestyrelsesmøde om ledelse og velsignelse. Den dag, vi glemmer at tage Gud med, mislykkes vi, siger han i pressemeddelelsen.

Erik Kallehave Kristensen, der i 10 år var direktør på Castberggård, Døve og Hørehæmmedes Oplysningsforbunds højskole i Urlev ved Hedensted, inden han sidste år tiltrådte som forstander på Bygholm Landbrugsskole, går i fritiden op i jagt, og han holder sig i form med cykling og løb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce