Annonce
AC Horsens

Forstærkning til defensiven: AC Horsens henter gammel kending retur

AC Horsens Søren Reese mod FC Midtjyllands Rilwan Hassan i Superliga-kampen mellem AC Horsens og FC Midtjylland på Casa Arena i Horsens, søndag den 16. december 2018. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
AC Horsens har lejet Søren Reese fra FC Midtjylland. Det seneste halve år har forsvarsspilleren været udlejet til polske Zaglebie Lubin.
Annonce

Horsens: AC Horsens har forstærket forsvaret med en gammel kending. Søren Reese, der i sæsonen 2018/2019 var lejet i FC Midtjylland vender tilbage til Langmarksvej på et nyt lejeophold.

Siden opholdet i AC Horsens har han været lejet ud til Esbjerg fB og polske Zaglebie Lubin,

Nu er den stærke midterforsvarer tilbage i AC Horsens i jagten på mere spilletid end det blev til i Polen.

- Som type passer Søren Reese godt ind i AC Horsens, for han har menneskelige og fodboldmæssige egenskaber, vi sætter stor pris på, og han har været her før, så han kan integreres fra dag ét. Vi får gavn af ham allerede fra på mandag, når han starter træningen, siger sportschef Niels Erik Søndergård i en pressemeddelelse.

AC Horsens’ nye cheftræner Jens Berthel Askou får dermed sin første forstærkning til den kommende overlevelseskamp.

- Søren Reese passer godt ind i den måde, vi som klub skal udtrykke os på i Superligaen, for han er en kæmpe vinder og en kriger, og han har spidskompetencer på et højt niveau. Han har styrker i begge felter, og det kan være med til at tippe de tætte kampe over til vores fordel.

- Han havde en god oplevelse i Polen, men uden den spilletid han havde ønsket sig, og nu får han mulighed for at komme hjem til et velkendt miljø, hvor han byder ind med rutine og skal være med til at øge konkurrencen omkring det centrale forsvar, siger Jens Berthel Askou.

Søren Reese glæder sig til at vende tilbage til Langmarksvej, hvor han tidligere har været en vigtig brik.

- For mig var det meget enkelt, da vi begyndte at snakke sammen. Jeg har tidligere haft en rigtig god tid i klubben og har selvfølgelig fulgt med, og vi kan have stor gavn af hinanden. Der er kun én overskrift i foråret, og det er overlevelse, og det vil jeg sindssygt gerne bidrage til, siger Søren Reese.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Hvornår kan jeg blive vaccineret? Hvordan foregår det? Hvad med transport? Få svar på en række spørgsmål om corona-vaccinen

Annonce