Annonce
112

Forskrækket lastbilchauffør: Pludselig brød bilen i brand

Arkivfoto

Skanderborg: En 74-årig lastbilchauffør fra Aarhus fik sig tidligt onsdag morgen en voldsom forskrækkelse, da der kort før kl. fem pludselig udbrød brand i hans lastbil, mens han kørte på motorvejen ved Skanderborg.

Det lykkedes chaufføren at manøvrere den brændende lastbil ind i nødsporet på motorvejen lige ved afkørsel Skanderborg S - og at få slået alarm.

- Da brandvæsenet og politiet ankom, var førerhuset overtændt, og det udbrændte, fortæller fungerende politikommissær Christian Skyt fra Sydøstjyllands Politi.

Han oplyser, at årsagen til branden i lastbilen er ukendt.

- Chaufføren har forklaret, at det pludselig begyndte at ryge fra den højre side af lastbilens front, og efter kort tid var der ild i bilen, fortæller Christian Skyt.

I forbindelse med slukningen af branden i lastbilen lukkede politiet motorvejens ene spor. Det skabte en del kø på stedet. Først efter godt to en halv times sluknings- og oprydningsarbejde kunne motorvejen genåbnes ved 7.40-tiden.

- Chaufføren kom ikke noget til, men lastbilen er udbrændt, og motorvejen har formentlig også taget skade. Det skal nu undersøges, siger Christian Skyt.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce