Annonce
112

Forskrækket lastbilchauffør: Pludselig brød bilen i brand

Arkivfoto
Annonce

Skanderborg: En 74-årig lastbilchauffør fra Aarhus fik sig tidligt onsdag morgen en voldsom forskrækkelse, da der kort før kl. fem pludselig udbrød brand i hans lastbil, mens han kørte på motorvejen ved Skanderborg.

Det lykkedes chaufføren at manøvrere den brændende lastbil ind i nødsporet på motorvejen lige ved afkørsel Skanderborg S - og at få slået alarm.

- Da brandvæsenet og politiet ankom, var førerhuset overtændt, og det udbrændte, fortæller fungerende politikommissær Christian Skyt fra Sydøstjyllands Politi.

Han oplyser, at årsagen til branden i lastbilen er ukendt.

- Chaufføren har forklaret, at det pludselig begyndte at ryge fra den højre side af lastbilens front, og efter kort tid var der ild i bilen, fortæller Christian Skyt.

I forbindelse med slukningen af branden i lastbilen lukkede politiet motorvejens ene spor. Det skabte en del kø på stedet. Først efter godt to en halv times sluknings- og oprydningsarbejde kunne motorvejen genåbnes ved 7.40-tiden.

- Chaufføren kom ikke noget til, men lastbilen er udbrændt, og motorvejen har formentlig også taget skade. Det skal nu undersøges, siger Christian Skyt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce