Annonce
Horsens

Forsinket spadestik på Domeas boliger i Bygholm Bakker

Domeas byggeri på Brahesbakke blev onsdag markeret af fra venstre borgmester Peter Sørensen (S), Domeas projektudviklingschef, Louise Esmark Prahm, og formand for Domeas afdeling i Østjylland, Willy Nielsen. Foto: Domea
40 almene boliger skyder lige nu op i udstykningen Brahesbakke. Boligerne forventes klar til indflytning om et års tid, og interessen er stor, fortalte Domeas projektudviklingschef, Louise Esmark Prahm, ved det forsinkede første spadestik onsdag.
Annonce

Horsens: Byggeriet har været i gang i et halvt års tid, men på grund af coronaen blev den officielle start på byggeriet ikke markeret.

Derfor var Domea Horsens onsdag vært for et forsinket første spadestik på de 40 almene boliger, boligforeningen bygger i Bygholm Bakker-udstykningen Brahesbakke.

- Her har været gravet og arbejdet længe, så vi må sige, at handlingen er symbolsk, og måske skal vi kalde det første startskud på et alment projekt i et super attraktivt område, konstaterede Louise Esmark Prahm, projektudviklingschef hos Domea Danmark, inden hun sammen med borgmester Peter Sørensen (S) og formanden for Domeas østjyske afdeling, Willy Nielsen, satte spaderne i jorden.

Byggeriet forventes klar til indflytning 1. oktober 2021, og der er lige nu 184 ansøgere, heraf cirka 50 aktive, til de 40 boliger, fortalte Louise Esmark Prahm.

- Hvis vi skal dække ventelistens behov i øjeblikket, så burde vi i dag tage spadestik til næsten fire gange så mange boliger, og hvis ventelisten stiger lineært frem til indflytning, så ender det med, at vi må bygge flere etager på, konstaterede hun.

Byggeriet består af 40 boliger fordelt på syv punkthuse i to-fire etager.

Domea bygger på Brahesbakke sammen med Pædagogernes Pension og Danhaus.

Brahesbakke set fra oven. Domeas byggeri ses forrest til venstre på billedet, der er taget 6. september. Ud over Domea bygger også Danhaus og Pædagogernes Pension boliger i udstykningen. Luftfoto: Jan Østergaard
Annonce
Annonce
Horsens

Flot comeback blev ikke belønnet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce