Annonce
Kultur

Forsigtig Pretty Maids-frontmand: Kræften er væk

Paul Christensen alias Ronnie Atkins fik gode nyheder for et par dage siden. Canceren ser ud til at være væk. Arkivfoto: Mette Mørk
- Det er den bedste nyhed, jeg har fået i lang tid, gudskelov, skriver Ronnie Atkins.

Horsens: Fans af de horsensianske heavy-legender Pretty Maids kan ånde lettede op. Og det samme kan bandets frontmand Ronnie Atkins, der sidste år offentligt meldte ud, at han havde fået lungekræft.

Nu har manden med den karakteristiske røst gode nyheder.

På sin officielle Facebook-profil fortæller han fredag, at han for et par dage siden fik besked om, at de seneste skanninger har vist, at kræften er væk.

- Det er den bedste nyhed, jeg har fået i lang tid, gudskelov, skriver Ronnie Atkins, der var et af de stiftende medlemmer i Pretty Maids.

Han er dog kun forsigtig optimist.

Annonce

Uanset hvad er det et stort skridt i den rigtige retning og en kæmpe lettelse for mig og min familie.

Ronnie Atkins

Et stort skridt i den rigtige retning

- Som alle, der har haft kræft, er jeg fuldt ud bevidst om, at det ikke nødvendigvis betyder, at jeg er sikkert i hus, og de næste fem år bliver afgørende. Uanset hvad er det et stort skridt i den rigtige retning og en kæmpe lettelse for mig og min familie, skriver sangeren, som skal fortsætte i immun-behandling et års tid endnu.

Ronnie Atkins, som man senest kunne høre på Pretty Maids nyeste udgivelse fra sidste år, "Undress Your Madness", takker samtidig alle sine fans for støtte i form af hilsner, bønner og gode råd.

- Det har været hjertevarmende, og jeg er evigt taknemmelig, skriver han.

I halen på beskeden om Atkins sygdom meldte Pretty Maids sidste år ud, at bandets planlagte koncert-turné med de nye sange var sat på standby. Den traditionsrige julekoncert i Horsens blev også aflyst.

Det er uvist, om frontmandens besked betyder, at bandet begynder at se på turné-mulighederne igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens For abonnenter

Tungt nederlag til AC Horsens: Mission overlevelse afhænger af tre ting

Annonce