Annonce
Navne

Forretningsudviklingschef fra Skanderborg er rykket fra Vejle til Aarhus

Rikke Dolberg har tidligere været en del af ledelsen i Unique Human Capital, som hun var med til at stifte i 2003. Pressefoto

Nyt job: Rikke Dolberg, Skanderborg, er tiltrådt som chief business development officer hos Unique Human Capital, Aarhus, der er en search- og rekrutteringsvirksomhed.

Dermed er direktionen udvidet til tre medlemmer. Det sker som følge af en strategisk beslutning om at udvikle virksomheden yderligere.

Rikke Dolberg har tidligere været en del af ledelsen i Unique Human Capital, som hun var med til at stifte i 2003. Hun var således også en del af ledelsen, da selskabet i 2016 blev del af First Chair Group, som i dag består af syv virksomheder og over 220 konsulenter.

Annonce

Rikke Dolberg kommer senest fra en stilling som business development manager i Fertin Pharma A/S i Vejle.

Hun vil have sit primære arbejdssted i Aarhus, men vil også have sin gang på selskabets adresser i Charlottenlund og i Aalborg.

First Chair Group består udover af Unique Human Capital af reklamebureauet Envision, Gorm Digital, managementkonsulentvirksomheden A2, eventfirmaet Rodkjær Event og kommunikationsvirksomheden Harbinger Public Relations samt FCG Global Goals.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Enner Mark Fængsel skal have ny leder

Annonce