Annonce
Horsens

Fornyelse og masser af det gode gamle på krimimessen 2014

Forfatter Jussi Adler-Olsen er blandt vor tids mest populære forfatter i Danmark. Han er tilbage på årets krimimesse i Horsens. Arkivfoto
Annonce
horsens - Alle de store danske krimi-forfattere tilsat en god stak udenlandske.

Et nyt kæmpestort messetelt, der samler alt for voksne indenfor fængselsmurene.

Og et helt nyt og stort børneområde, hvor der for alvor bliver sat fokus på de yngste gæster.

Jo, Krimimessen i Horsens lever i allerbedste velgående, og nu er messen klar med programmet for årets messe, der finder sted 5. og 6. april. Og der er både masser af nyt - og så en hel masse af det, der bare skal være der, når der er krimimesse.

- I Norden er der ingen på størrelse med Jussi, så han kommer selvfølgelig. Men vi tilbyder også store internationale navne som Robert Goddard og Chris Carter. Chris Carters romaner er ret hårdkogte, og vi oplever, at hans popularitet bliver med at stige, fortæller en af arrangørerne af Krimimessen, bibliotekar Vibeke Johansen fra Horsens Bibliotek.
Annonce

Messeområdet rykker

Igen i år vil Krimimessen bruge mange forskellige lokaliteter på Fængslet til foredrag og paneldiskussioner. Og som noget nyt rykker hele messeområdet med stande fra forlag, café og en scene, hvor forfattere bliver interviewet, ind på Fængslet i et kæmpe telt, der bliver slået op på sportspladsen.

- Det er vi meget spændte på. Men forlagene er rigtig glade for det. De har syntes, at der var lidt langt mellem Fængslet og Vesthallen, og det har været svært at trække folk over til Vesthallen - specielt om søndagen, siger Vibeke Johansen til Horsens Folkeblad, der i sin weekendudgave går i dybden med programmet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Corona-epicenter på Aarhus Ø: 18 sejlere smittet efter træningslejr i Aarhus

Annonce