Annonce
AC Horsens

Fornuftig skilsmisse: Jannik Pohl og AC Horsens går hver til sit

Jannik Pohl stopper i AC Horsens, når hans kontrakt udløber 31. december. Foto: Ole Nielsen.
Angriberen siger farvel til årsskiftet efter godt to år i AC Horsens præget af skader.

Horsens:  AC Horsens og Jannik Pohl går hver til sit, når 2021 bliver til 2022. Angriberens kontrakt løber ud med årsskiftet, og den bliver ikke forlænget.

De to parter har talt sammen hen over efteråret, men nu står det fast, at 25-årige Jannik Pohl skal ud og finde en ny klub.

Det ligner en fornuftig skilsmisse. Jannik Pohl kom til AC Horsens med en skade, der i sidste ende var medvirkende til, at han fik ophævet sin kontrakt med hollandske Groningen tilbage i efteråret 2019.

Annonce

Siden har Jannik Pohl kæmpet en lang kamp for at blive skadesfri. Der er lykkes i flere omgange, men ofte er det gået galt igen, netop som målene begyndte at komme.

En Jannik Pohl i topform vil uden tvivl kunne gøre en forskel for et hold som AC Horsens i 1. division, men klubben signalerede tydeligt, at man ville noget andet, da man hentede Anders K. Jacobsen i slutningen af sommerens transfervindue.

Og Jannik Pohl har ikke formået at gribe chancen i de kampe i 1. division, hvor han har fået spilletid. Det er blevet til et par scoringer i pokalturneringen og nogle målgivende afleveringer, men i turneringskampene har der været dømt måltørke.

Og det er lige nu ikke et problem for AC Horsens' øvrige angribere. Efter nogle startvanskeligheder har Anders K. Jacobsen fundet målnæsen frem, og det samme har hans unge makker i angrebet Casper Tengstedt.

Lang vej til spilletid

Det vil gøre vejen til spilletid for Jannik Pohl lang, og derfor giver det mening for alle parter, at han nu søger nye græsgange.

AC Horsens råder også over Lirim Qamili og Aron Sigurdarson, der kan bruges helt i front. Når AC Horsens spiller med tre angribere har Lubambo Musonda og Tonny Brochmann også været brugt helt fremme, og oven i har AC Horsens lejet Muamer Brajanac ud.

På den led står AC Horsens ikke og mangler en angriber, og med et farvel til Jannik Pohl bliver der selvsagt frigivet nogle lønkroner, der kan bruges på en anden spiller til truppen.


Annonce
Horsens For abonnenter

Bevaringsværdig bygning i Eldrup skal rives ned: Ejer vil dog bygge nyt i samme historiske stil, lyder det

Danmark

Ny smitterekord: Onsdagens coronatal er det højeste på et døgn under hele epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Nye restriktioner på vej efter pressemødet: Se her, hvordan de påvirker din hverdag og dine juleforberedelser

Horsens For abonnenter

Planer om daginstitution ved Nørrestrand sendt i høring: Placeringen er så langt som muligt fra det første - meget omdiskuterede - bud

Sport

Mange er dybt berørt: Den fynske fodboldlegende Lars Høgh er død 62 år gammel

Erhverv

Nyt byggefirma har holdt rejsegilde på Torvet: Seks lejeboliger skal stå klar i løbet af foråret

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

HH Elite For abonnenter

HH Elite bløder med millionunderskud - men der er ingen krav om overskud: Derfor er der fuld kontrol og ingen alarmklokker, der ringer hos ledelsen

Horsens

Politiet indfører nattelivszoner i Horsens: Fra lillejuleaften er barer og diskoteker lukket land for dømte med nattelivsforbud

Byens Bedste

Afstemningen er åben: Nu kan du stemme på Byens Bedste 2021

Vaccine tilpasset Omikron kan være klar til marts

Horsens

Åbne vidder og store drømme: Se listen over de fem dyreste landejendomme i kommunen

Sport For abonnenter

En vild rejse og forvandling: I 15 år levede han under de drabelige borgerkrige i Sydsudan – han tog til USA og kunne ikke tælle til ti på engelsk – nu er han profil i Horsens IC

Hedensted

Ny pakkeløsning hos Min Købmand i Daugård: Tager imod Postnord-pakker fra både Hedensted og Løsning

Annonce