Annonce
Odder

Fornem pris til lille, velsmurt fodboldklub

Fodboldformand, Rikke Nielsen, og kasserer, Lis Krogstrup, fra Gylling Boldklub er her flankeret af repræsentanter fra sidste års vinderklub, Seest Boldklub, og nyvalgt DBU Jylland Region 3-formand, Claus Warming. Foto: DBU

Gylling Boldklub fik torsdag aften den prestigefyldte pris som "Årets Fodboldklub i DBU Jylland Region 3". Den lille fodboldklub har først og fremmest udmærket sig ved at være utroligt velfungerende.

Gylling: Nogen vil mene, at Gylling Boldklub er en af den slags klubber, som ikke gør det store væsen af sig.

Med adresse i en by, som kun med lidt god vilje runder 650 indbyggere og, på trods af sit østjyske postnummer og beliggenhed langt væk fra E45 og et pulserende storbyliv, er det kun naturligt, at man kan få den tanke.

Men intet kunne være mere forkert. For Gylling Boldklub er et fint eksempel på, at det ikke kun er mere medlemsrige fodboldklubber, som har vind i sejlene.

- Det her er historien fra en af de mindre fodboldklubber i Jylland, hvor det ikke er størrelsen, men indsatsen, der er afgørende. I klubben er man dygtig til samhørigheden og der er respekt for alle, lød det blandt andet fra Claus Warming i salen i Brædstrup, hvor DBU torsdag aften uddelte priser.

Annonce

Hver syvende spiller fodbold

Gylling Boldklub har 97 fodboldspillende medlemmer. Dermed spiller flere end hver syvende af byens indbyggere fodbold. Og det imponerende tal er ingen tilfældighed. Der er nemlig konstant fokus på at gøre det attraktivt at spille fodbold i klubben - blandt andet ved at tilbyde deltagelse i stævner og på fodboldture til f.eks. Barcelona.

Herudover har klubben som mål at holde kontingentet nede og konstant have fokus på det gode klubmiljø. Gylling Boldklub er simpelthen en klub, hvor der er plads til alle.

Desuden har klubben fået uddannet både fodboldtrænere, dommere og ledere i det forgangne år. Blandt andet stillede man med ti mand til DBU-kurset Klubbens IT-værktøjer, for at stå stærkest muligt rustet til fremtiden på de digitale platforme. Men også på fodboldbanen bliver de svære at slå, for klubben har både haft trænere på C-, B1- samt B2-uddannelsen.

Sammen med hæderen fik Gylling Boldklub overrakt et banner og et trofæ som synligt bevis på bedriften.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Frygt for corona-virus: Horsens-virksomhed aflyser messebesøg og indfører besøgs-karantæne på Kometvej

Annonce