Annonce
Odder

Formand gik i utide - nu har sognet fået en ny

Nels Jacobsen har i to-tre år været meget aktiv i flere af de frivilliggrupper, som har hjulpet flygtninge med at finde sig tilrette i Odder. Nu er han blevet formand for menighedsrådet i Odder Sogn. Arkivfoto

Odder Sogn har fået ny formand efter at den tidligere gik i utide.

Odder: Efter at have stået uden formand og næstformand i et par måneder er menighedsrådet i Odder Sogn nu igen blevet fuldtalligt.

De to poster blev ledige, efter formand Bente Grønfeldt og næstformand Karen Faurby i sensommeren og efteråret forlod ikke kun deres formandsposter, men også rådet på grund af uoverensstemmelser med de øvrige 13 medlemmer.

Den nye formand er Nels Jacobsen, mens næstformanden hedder Lisbeth Rasmussen.

Selv om Nels Jacobsen kun har siddet i menighedsrådet i Odder Sogn siden 2016, har han mange års erfaring med, hvordan et menighedsråd arbejder. Han har nemlig i 36 år arbejdet som præst i bl.a. Aalborg, på Mors og i et landsogn ved Hjørring, og præster er selvskrevne medlemmer af menighedsrådet i deres eget sogn.

Annonce

Vi skal se fremad

Nels Jacobsen vil ikke forholde sig til sin forgængers udtræden af menighedsrådet. Han peger i stedet på, at man nu skal se fremad.

- Jeg ser frem til flere spændende opgaver i det nye år, nemlig byggeriet og indretningen af kirkegårdskapellet på Ny Kirkegård samt den nye struktur i Odder Provsti med nye og færre pastorater. Her skal der etableres samarbejde. Desuden er der en mængde arrangementer, som skal gennemføres i samarbejde med præster, andre ansatte samt frivillige, siger formanden, der i Odder er meget aktiv i de frivilliggrupper, som hjælper flygtninge med at blive integreret.

Som erstatning for Bente Grønfeldt og Karen Faurby er suppleanterne Annette Møller og Flemming Pedersen indtrådt i rådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Butikker skal holde åbent søndage i sommerferien - cafélivet skal være generatoren bag

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce