Annonce
Hedensted

Formand for Palsgaard Sommerspil: Vi har solgt for få billetter indtil videre

Palsgaard Sommerspils "Rent" er historien om en flok kreative unge i New York, der vælger at leve og være kunstnere, trods faren for at få aids. Foto: Morten Pape
Et lidt ukendt stykke har betydet, at Palsgaard Sommerspil er langt fra tidligere års billetsalg. - Vi har måske været for dårlige til at fortælle om musicalens budskab, siger formand.

Paslgaard: Efter fire forestillinger med musicalen "Rent" lever billetsalget på Palsgaard Sommerspil ikke op til forventningerne.

- Vi har solgt for få billetter indtil videre. Med dem, der er forudbestilt, er vi oppe på 4500 billetter, og det er for lidt, fortæller formand for Palsgaard Sommerspil, Thrine Nørgaard.

Normalt plejer 8-9000 tilskuere at besøge sommerspillet i slotsparken. Således så 8600 sidste år "Hairspray", mens forestillingen "Atlantis" for fire år siden nåede op på 9200 gæster.

En ikke lille del af billetterne bliver købt ved indgangen, fordi mange gerne vil se vejrudsigten an, så der kan stadigvæk nå at blive solgt en del billetter. Vejret har indtil videre været med sommerspillet, der har spillet i tørvjer.

Thrine Nørgaard mener, der er to årsager til det lave billetsalg.

- Det skyldes for en stor del, at "Rent" er mindre kendt. Det er ikke sådan ét, folk siger, at de bare skal ind og se. Jeg tror heller ikke, vi har været gode nok til at fortælle, hvad budskabet i musicalen er. At det handler om, hvordan mennesker vælger at leve videre, selvom der er noget man er bange for. I dag er det terror, i 1990'erne var det aids, men musicalen handler om mennesker, der vælger at leve, som om hver dag var den sidste, forklarer Thrine Nørgaard.

Som noget nyt i år har virksomheden Palsgaard købt en eftermiddagsforestilling på lørdag til sine ansatte, og den forestilling er der fin opbakning til.

"Rent" spiller frem til og med 11. august.

Annonce
Musikken i "Rent", der er fra 1996, er pop og rock. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce