Annonce
AC Horsens

Forløsende og livsvigtig sejr til AC Horsens

Nicolai Brock-Madsen og AC Horsens kæmpede sig til en fortjent sejr på 1-0 over Hobro. Foto: Scanpix

Horsens: AC Horsens fik en forløsende og livsvigtig sejr, da Hobro blev besejret med 1-0. Malte Kiilerich blev matchvinder med sin scoring i anden halvleg. AC Horsens var dominerende i store dele af opgøret, og vandt fortjent.

Med sejren overhaler AC Horsens Hobro i bunden af superligaen og kan nu igen ane midterholdene i horisonten.

Første halvleg var med AC Horsens i førersædet, men dominansen blev ikke omsat i mål. Hobro satsede på omstillinger, men bortset fra en helkikser af Bjarke Jacobsen midt på banen, som gav en halv friløber til Pål Kirkevold, var gæsterne ikke for alvor farlige.

Det var hjemmeholdet heller ikke trods dominansen. Opspillet var fint, men det gik i stå på kanten af Hobros straffesparksfelt. Der var en del skarpe indlæg fra Louka Prip og Michael Lumb, men slutproduktet manglede.

AC Horsens åbnede anden halvleg med at lægge yderligere pres på Hobro-målet, og efter 57 minutter kom forløsningen. Malte Kiilerich modtog en bold bagest i feltet og hamrede resolut bolden i mål til 1-0. Forinden havde AC Horsens haft flere nærgående indlæg og afslutninger, der blev blokeret, så der var i den grad varmet op til føringsmålet.

AC Horsens fortsatte med at presse på. Louka Prip fik en god mulighed efter 65 minutter. Han blev spillet fri efter godt forarbejde af Nicolai Brock-Madsen og Jonas Thorsen, men kantspilleren afsluttede over mål.

Jonas Thorsen fik også muligheden på Michael Lumbs flade indlæg i det 69. minut, men han blev blokeret. Det gav en omstilling, men Peter Nymann fik afværget situationen, selv om AC Horsens var i undertal.

I kampens sidste minut så Bjarke Jacobsen direkte rødt for et frispark midt på banen. Han løftede benet i et glidende tackling, så den så ud til at være god nok.

Bo Henriksen havde ændret på tre positioner oven på landskamppausen. Ayo Okosun var ude med karantæne og blev afløst af Nicolai Brock-Madsen i front. Hallur Hansson kom hjem fra Færøerne med en brækket knogle i hånden. Han blev afløst af Peter Therkildsen på den centrale midtbane. Michael Lumb var tilbage efter karantæne, og det sendte Rune Frantsen ud på bænken.

De to hold:

AC Horsens: Michael Lansing, Peter Nymann, Malte Kiilerich, Alexander Ludwig, Michael Lumb, Louka Prip, Bjarke Jacobsen, Peter Therkildsen, Jonas Thorsen, Nicolai Brock-Madsen, Jannik Pohl.

Hobro:Jesper Rask, Mathias Haarup, Rasmus Minor Petersen, Anel Ahmedhodzic, Jesper Bøge, Edgar Babayan, Mikkel M. Pedersen, Christian Cappis, Emmanuel Afriyie Mario Sabbi, Imed Louati, Pål Alexander Kirkevold.

AC Horsens spiller igen på søndag ude mod Lyngby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce