Annonce
Odder

Forhandlinger om Rema 1000-butik er gået i smadder

Et tilsvarende skilt kommer næppe til at hænge på Rådhusgade i Odder, efter at Jespersen Ejendomme har opgivet at lave en aftale med discountkæden. Arkivfoto
Ejeren af den gamle NT-grund siger, at der aldrig har været en aftale - Rema 1000-direktør venter derimod på den endelige underskrift.
Annonce

Odder: Det bliver ikke til efteråret, at der åbner en ny Rema 1000-butik på det areal, som i dag rummer Uno-kiosken på Rådhusgade i Odder. For naboen til grunden, Jespersen Ejendomme, har aflyst alle aftaler med discountkæden.

Det fortæller direktør Claus Jespersen fra Jespersen Ejendomme, der ejer den store grund, som indtil for nylig lagde jord til den gamle NT-fabrik. Den matrikel er om kort tid ryddet helt for alle spor efter fabrikken, og så er det meningen, at der skal bygges etageejendomme bagerst på grunden og erhverv ud mod Rådhusgade.

Ifølge den lokalplan, som Jespersen Ejendomme allerede sidste år fik udfærdiget og godkendt, skal der desuden bygges en dagligvarebutik på kioskgrunden, som selskabet vil købe. Lægger man de to matrikler sammen, vil der være areal nok til at etablere de nødvendige p-pladser til butikken.

- Desværre har vi ikke kunnet blive enige med Rema 1000 om visse ting i den kontrakt, som ellers lå klar. Derfor har vi også måttet meddele Kim og Dorte Antonsen (ejerne af Uno-kiosken, red.), at vi ikke kan overtage deres matrikel på nuværende tidspunkt, siger Claus Jespersen.

Han vil ikke ind på, hvori uenigheden med Rema 1000 består. Kun at det ikke handler om penge.

Annonce

Vi har en aftale

Udmeldingen fra Jespersen Ejendomme kommer helt bag på Stephan Sørensen, der er direktør i Rema 1000 Butiksudvikling.

Han mener, at discountkæden har en endelig aftale med Jespersen Ejendomme. Den går ud på, at selskabet skal stå som bygherre af en Rema 1000-butik på cirka 1200 kvadratmeter på kiosk-grunden.

- Nu har vi så fået en officiel meddelelse om, at Jespersen Ejendomme ikke ønsker at vedstå de aftaler, som er indgået. Den udvikling forstår vi ikke, og derfor er vores advokater ved at se på sagen, siger direktøren, der ikke vil svare på, om der er et søgsmål på vej.

- Det eneste, jeg kan sige, er, at vi agter at fastholde dem på de aftaler, der indgået, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce