Annonce
Hedensted

Forening har solgt grund med gamle tennisbaner: Køberen vil opføre huse

Hverken tennisbanerne eller området omkring dem har fået en kærlig hånd i lang tid. Med salget af grunden bliver den måske ryddet og udstyret med huse. Foto: Emil Fibiger
Bjerre Millennium 2000 har solgt nedlagt tennisklubs gamle hjemmebane til en tømrer, som har fået smag for at opføre huse i byen.

Bjerre: Tiden med foreningsejede tennisbaner i Bjerre er forbi i denne omgang.

Idrætsforeningen Bjerre Millennium 2000 har solgt Bjerre Tennis og Petanqueklubs gamle hjemmebane på Bjerrevej 328.

Klubben blev lagt ind under Bjerre Millennium 2000 for nogle år siden, og i den forbindelse overgik grunden til foreningen.

Grusbanerne til tennis er ikke blevet brugt i lang tid. Det er en af årsagerne til salget, fortæller Bjarke Thomsen, kasserer i Millennium 2000.

- Det ville koste penge at vedligeholde dem, og det er ikke det værd, når der ikke er nogen tennisspillere længere. Petanquebanen er blevet brugt, men det har været den eneste aktivitet de seneste to-tre år. Vi må se, om der kan laves baner til petanque et andet sted i byen, siger han til Folkebladet.

Vi har vores egen sportsplads med skur og ting. Det kan være, vi skal have en modernisering af det. Det kan også være, pengene skal bruges et andet sted i byen. Det skal vi have snakket om.

Bjarke Thomsen, kasserer, Bjerre Millennium 2000

Annonce

Huse fremfor henlagte baner

Bjarke Thomsen fortæller, at salget også er sket, fordi det er blevet muligt at bygge huse på tennisbane-grunden.

Den er overgået til byzone i stedet for landzone i forbindelse med en kommuneplanændring, der har givet Bjerre status som lokalby i stedet for landsby.

Åbningen var med til at gøre Bjerre Millennium, der gerne ser udvikling af Bjerre som by, interesseret i at sælge, forklarer kassereren.

Annonce

Køber har fået smag for Bjerre

Køberen er tømreren Mick Ganderup Hansen.

Han er ikke helt ukendt med Bjerre.

Gennem sit firma MH Handel ApS har han netop opført fem udlejningshuse et par stenkast fra tennisbanerne. Indtil videre er der fundet lejere til de tre.

Mick Ganderup Hansen har grebet muligheden for at få mere jord at bygge på og betalt 700.000 kr. for de 11.250 kvadratmeter på Bjerrevej 328.

- Et eller andet skal vi jo have at kigge på, siger han, da Folkebladet spørger ham til købet.

Hvad er din plan med grunden?

- Det er jo, at der skal være nogle huse. Men hvor, hvor mange og hvornår ved jeg ikke helt. Jeg har ikke snakket så meget med kommunen om det endnu, svarer han.

Selvom grunden ser forladt ud, så har den været benyttet til pentanque. Om der bliver etableret et nyt sted til kuglespillet, må tiden vise. Foto: Emil Fibiger
Annonce

Skal vælge et formål

Mick Ganderup Hansen har oprettet Bjerrevej 328 ApS i forbindelse med købet af grunden.

Bjerre Millennium har ikke taget stilling til, hvad pengene fra grundsalget skal bruges til.

- Vi har vores egen sportsplads med skur og ting. Det kan være, vi skal have en modernisering af det. Det kan også være, pengene skal bruges et andet sted i byen. Det skal vi have snakket om, siger Bjarke Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

SuperBrugs øgede overskuddet

Kultur

Stor Horsens-festival opgiver 2021: Der er en grænse, og den er nået, siger arrangør

Annonce