Annonce
Odder

Foredrag i Odder: Hør om skæbner som Silde Frands, Sjalle Gedepis, og Morten Momsfri

Billeder langs vandkanten er titlen på en udstilling på Odder Museum Bent Riis, der nu også holder foredrag om skæve autentiske skæbner fra provinsen. Foto: Bent Riis
Mød kunstner, forfatter og fotograf, der fortæller om skæve eksistenser i provinsen på kant med loven og samfundet.

Odder: Billeder langs vandkanten er titlen på sommerens kunstudstilling på Odder Museum. Udstillingen er skabt af fotografen Bent Riis og består af 30 poetiske fotografier, som kunstneren har lavet på Sondrup Strand og Brigsted Strand indenfor de seneste 3-4 år.

Sidste udstillingsdag nærmer sig, og onsdag 11.september bliver der mulighed for at møde Bent Riis, som fortælle lidt om sine billeder og udstillingen.

Med udstillingen som trædesten vil Bent Riis imidlertid slå over i et andet emne end kunsten og fortælle om nogle af de mange barokke skæbner, originaler og modløbere i fødebyen Horsens, som han har kendt gennem livet. Foruden fotograf er Bent Riis nemlig også forfatter og fortæller med en helt særlig forkærlighed for skæve eksistenser.

Autentiske skæbner

Nogle af historierne findes i bogen Fantasiens blå spor, som blev udgivet i forbindelse med en udstilling af Bent Riis´ billeder på Horsens Kunstmuseum i 2013. Siden er fortællingerne blevet kraftigt udvidet og mange nye er kommet til.

Fra forfatterens farverige persongalleri af autentiske skæbner kan nævnes navne som Silde Frands, Snus Alfred, Frøken Mordersen, Sjalle Gedepis, Reserve Jesus, Viktor Voldsmand, Svend Pispot, Top-12-tænkeren og Morten Momsfri.

Foredraget arrangeres i samarbejde med Folkeuniversitet og Odder Museums og Arkivforening.

Tilmelding til Odder Museum nødvendig senest dagen før.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce