Annoncørbetalt indhold

Fordele ved at bruge grus og sand som belægning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du skal renovere din indkørsel, kan du blive overrasket over, hvor mange meget forskellige valgmuligheder, som du har, når det kommer til belægning. Her kan du læse mere om, hvorfor du skal vælge grus eller sand.

Den nemme og billige løsning

Annonce

Hvis du ikke vil bruge en masse tid eller penge på dit projekt, så er grus og sand et af de absolut billigste og nemmeste løsninger. At lægge småsten eller skærver kræver ikke den samme erfaring og planlægning som for eksempel fliser. Hvis du vælger at bruge fliser, skal du have målt, hvor mange fliser du skal bruge, og lægge hver flise i hånden. Med skærver og grus, skal du først lave et lag med fiberdug, men fordi det ikke er synligt, når du har lagt grus, behøver det ikke at være særlig præcis. Bagefter kan du så dække dugen med cirka 15-20 cm grus. Du kan finde et stort udvalg af grus på sandshoppen.

Perfekt til regnvejr

Det er ikke nogen hemmelighed, at Danmark er meget præget af regn. I alle årstiderne er det normalt at møde voldsomme byger. Hvis du vælger at lave havefliser i indkørslen, kan de have svært ved at dræne vandet. Det kan betyde, at indkørslen bliver glat. Fordi grus og sand er et løst materiale, har vandet nemt ved at dræne ned gennem overfladen. Selvom grus er en fordel i regn, så er det ikke altid den bedste løsning. Det er blandt andet svært at skovle sne på grus, da der ikke er en fast overflade, hvilket kan give problemer om vinteren.

Undgå ukrudt med fiberdug 

Mange er bekymret for, om det er nemt for ukrudt at vokse i grus. Det løse materiale stopper ikke vækstmulighederne på samme måde som fliser. Hvis du sørger for at lægge fundamentet ordentligt, vil ukrudt have svært ved at vokse gennem. Fiberdugen er det første lag, som laver en barriere mellem gruset og jorden.

Vælg de rigtige sten 

Der findes et stort udvalg af grus, som du kan bruge til din indkørsel. Det er ikke alle stentyper som er egnet til indkørsel, men næsten alle kan bruges i stier og bede. Granitskærver er den mest udbredte stentype. Granit fås blandt andet i sort, hvid og rød, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse farven til resten af dit hjem. Du skal helst undgå mindre stentyper som perlesten, da de kan sætte sig fast i bilens dæk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.