Annonce
Erhverv

For få kender Reitan: Nu skifter Horsens-virksomheden navn

Der skal nye skilte på facaden hos logistikvirksomheden, som nu skal hedde Rema Distribution. Arkivfoto: Morten Pape
Bor man mere end 10 kilometer væk fra Reitan Distributions logistikcenter ved de færreste, hvad der er tale om, når de hører navnet Reitan. Det tager virksomheden på Marsallé nu konsekvensen af med et navneskifte.

Horsens: Virksomheden er den samme, men navnet er nyt.

Det fortæller Henrik Burkal, administrerende direktør for Reitan Distribution - som nu skifter navn til Rema Distribution.

Logistikvirksomheden, der adresse på Marsallé i Horsens, er datterselskab til Rema 1000 Danmark og leverer hver dag dagligvarer til flere end 900 butikker, herunder alle landets 357 Rema 1000-butikker.

Annonce

Reitan-navnet stammer fra Norge, hvor ægteparret Margit og Ole Reitan åbnede familiens første købmandsbutik i 1948. Anført af sønnen Odd Reitan blev det siden til en hel kæde af butikker med Rema 1000-navnet.

- Kollegerne, der arbejder her, oplever, at folk, der bor mere end 10 kilometer væk fra vores logistikcenter, ikke ved, hvad Reitan er. Rema 1000 er kåret til Danmarks stærkeste mærkevare, og det tager vi nu konsekvensen af og udnytter fuldt ud, også med aktiviteterne i logistikcentret, forklarer direktøren, som fredag har orienteret medarbejderne om navneskiftet.

Det træder i kraft med det samme, oplyser han.

Stolt af Rema-leveringer

Selvom navnet nu er Rema Distribution, ændrer det ikke på samarbejdet med en lang række butikskæder, der bruger Horsens-virksomheden som leverandør, understreger Henrik Burkal. Det gælder blandt andre kæder som 7-eleven, Circle K, OK Plus og Shell, samt restaurationskæden Flammen, der er seneste skud på stammen af eksterne kunder.

- Vi har haft en dialog omkring det, for når de får varer fra os, har der altid stået Rema på bilerne.

- Én sagde ovenikøbet, at de kun var stolte af, at der stod Rema på bilerne, når de fik leveret varer, så det understreger, at vores varemærke har et godt image, siger Henrik Burkal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Horsens Frejas første nederlag

Annonce