Annonce
Odder

Folkefesten, der blev aflyst: EM-storskærm var på vej

EM blev aflyst, og det samme blev planerne om at vise Danmarks kampe på storskærm på Torvet. Arkivfoto
En hel måneds gratis arrangementer på Torvet blev aflyst allerede i begyndelsen af marts.

Odder: Før hele landet blev lukket ned, havde Odder Antenneforening sammen med reklamebureauet Sevenyellowmonkeys planlagt at bringe EM i fodbold til byen. Men i begyndelsen af marts blev det hele aflyst.

- Hele idéen var, at det skulle være en folkefest for alle, og det skulle være gratis. Det er sindssygt ærgerligt, men vi var nødt til at forholde os til alvoren i det her og til de politiske udmeldinger, siger antenneforeningens formand Jørn Bollinger i en pressemeddelelse.

Antenneforeningen ville give byen en gratis folkefest i anledning af EM i fodbold og Odder Kommunes 50 års jubilæum.

Der var booket en storskærm på 35 kvadratmeter, og den skulle have stået på Torvet fra 12. juni til 12. juli. Her kunne borgere samles for at se Danmarks landskampe ved EM. I samme periode havde kommunen planlagt som et forsøg at spærre Torvet af for gennemkørende trafik.

Annonce

Film-konkurrence for børn

Desuden var der planer om at udskrive en filmkonkurrence for byens skoleelever, og filmene skulle vises på skærmen foran en professionel jury.

Storskærmen skulle også bruges til at vise lokalhistoriske film og som open air-biograf. Alt i alt en måned med gratis arrangementer til glæde for lokale og turister. Men antenneforeningen håber at lave et lignende arrangement.

- Det er klart, det var en lidt flad fornemmelse at lukke det her ned, så vi er allerede i fuld gang med at udtænke, hvad vi så kan finde på. Men realistisk set bliver det nok først til næste år, mener Jørn Bollinger.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce