Annonce
Horsens

Folk valfartede til stranden - med god afstand

U-12 pigerne fra BK Hekla fra Islands Brygge var en tur i bølgerne inden den næste kamp i Stensballe. Foto: Michael Svenningsen
Selv om Husodde Strand tiltrak folk i hobetal, var der plads til alle. Og ellers rykkede man sig, så alle kunne komme til
Annonce

Horsens: Solen bagte og vandtemperaturen bliver ikke meget bedre.

Det trak lørdag folk til Husodde strand i hobetal, så man kunne have overvejet, om der kunne holdes en forsvarlig corona-afstend.

Hos de badegæster folkebladet talte med lørdag eftermiddag, var der bred enighed om, at folk var gode til at holde afstand.

- I forhold til afstandskravet, så synes jeg faktisk, at folk er gode til at rykke sig lidt, så man ikke kommer til at ligge for tæt. Der er hele tiden nogen, der tager hjem, og der kommer nye til. Der er selvfølgelig indimellem mange ude på badebroen, men ellers er folk gode til at holde afstand, og jeg synes faktisk, at folk er gode til sprede sig over hele området, sagde Niels Kristian Dam fra Horsens.

Niels Kristian Dam til venstre, Claus Rasmussen, Lina Leed og Emily Leed, nød det gode vejr. De var enige om, at folk var gode til at holde afstand. Foto: Michael Svenningsen

Han har jævnligt været på Husodde Strand i perioden med meget varmt vejr.

- Jeg tror, antallet af badegæster i dag er nogenlunde, som det plejer at være. Jeg regner ikke med, at der kommer flere, end der er nu. Jeg var selv herude i morges, hvor der ikke var så mange, men op af formiddagen kom der flere, mens folk med små med børn begyndte at tage hjem, fortalte Niels Kristian Dam.

Annonce

Fodboldpiger i vandet

Ude på badebroen stod en større gruppe piger sammen med et par voksne.

- Vi er en fodboldklub, der er med til fodboldstævne i Stensballe. Nu har vi lige en pause i dagens program, inden vi igen skal spille, og i den her varme er det her det bedste sted at være, forklarede Daniel Lord, der er træner for U12-pigerne fra BK Hekla fra Islands Brygge.

Selv om folk valfartede til Husodde Strand var der god afstand mellem badegæsterne. Foto: Michael Svenningsen

På grund af coronareglerne har pigerne været underlagt en lang række krav til afstand og antal piger på banen, så det sædvanlige fællesskab med piger fra andre klubber har været noget neddroslet. Derfor var en tur i bølgerne en kærkommen opmuntring.

Mange små børn legede i vandkanten.

Kasper Løvstrup og datteren Anna Antonia på 3 år, var i gang med at grave kanaler.

- Vi har været hernede et par gange om ugen, mens det har været rigtig godt vejr. Vi bor lige i nærheden. Vi kan jo konstatere, at der er rigeligt med biler hernede, men nu bor vi i cykelafstand - så er det ikke så slemt. Det er et rigtig godt sted, når man har små børn, sagde Kasper Løvstrup.


Vi kan jo konstatere, at der er rigeligt med biler hernede, men nu bor vi i cykelafstand - så er det ikke så slemt. Det er et rigtig godt sted, når man har små børn

Kasper Løvstrup, badegæst


Ifølge Sille Runge og Sofie Rose er Husodde strand i højere grad en familiestrand end f.eks Langelinje.

- Hvis vi gerne vil feste, så tager vi til Langelinie, og hvis vi bare vil slappe af, så tager vi Husodde, sagde de to nybagte studenter, der havde taget kryds og tværs-hæftet med.

Sofie Rose til venstre og Sille Runge nød roen på Husodde strand. Foto: Michael Svenningsen

- Vi har også været på langelinje, men det her er lidt mere strandagtigt og sommeragtigt. De er yngre på Langelinie, og der er ikke så mange soundboxe herude. I dag vil vi bare slappe af. Soundboxene kan vi tage i aften i stedet for, sagde de to, der var meget bevidste om at overholde afstandskravet.

- Det er helt klart noget, vi tænker over, når vi skal sådan et sted hen. Det har vi faktisk lige snakket om. I forhold til afstandskrav er der fin afstand mellem folk herude. På Langelinje føler vi egentlig også, at man kan holde en ok afstand, sagde Sille Runge og Sofie Rose, mens de overvejede, om de skulle en tur ud i vandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Genlæs livebloggen: AC Horsens tabte igen - men der var fremgang at spore

AC Horsens

AC Horsens har flest sejre mod Brøndby, men Jonas Dal skruer ned for ambitionerne

Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Annonce