Annonce
Odder

Folk stod i kø i regn og hagl: Træk-et-nummer-system på vej til Vitapark

Onsdag var køerne til corona-test også meget lange, men i det mindste skinnede solen midt på dagen. Foto: Carina Mayner
Region Midt beder Odder Kommune sørge for billetsystem til coronatests i det gamle kapel
Annonce

Odder: Odder Kommune vil hurtigst muligt sørge for, at der kommer et billetsystem, så folk ikke behøver blive stående i køen, mens de venter på at blive corona-testet.

Det lover borgmester Uffe Jensen (V), da avisen onsdag formiddag fortæller ham, at Region Midt i løbet af onsdag vil bede Odder Kommune sørge for etablering af et nummersystem i lighed med dem, man bruger i for eksempel bagerbutikker.

- Jeg har endnu ikke hørt noget fra regionen, men så snart vi gør det, er jeg sikker på, at vi vil reagere. Det gælder jo om at få tingene til at glide så smertefrit som overhovedet muligt, siger Uffe Jensen.

Når der er behov for et billetsystem til corona-tests i det gamle kapel, skyldes det erfaringerne fra mandag og tirsdag i denne uge, hvor der opstod flere hundrede meter lange køer langs alleen i Vitapark og helt ud til Randlevvej.

Længst var køerne mandag, men til gengæld var det tirsdag ifølge flere nærmest uudholdeligt at stå i køen, fordi det blev både regn- og haglvejr.

Annonce

Kø gik i stå

En af dem, som blev våd helt ind til skindet, var Vivian Sundal fra Torrild.

- Jeg ankom klokken 11.30 og blev først testet klokken 14. I den tid stod det så meget ned i stænger, at både jeg og de øvrige folk i køen blev drivvåde. Så om ikke andet, er vi da i hvert fald forkølede nu. Formentlig også de mange småbørn, som også måtte vente, siger hun.

Som det foregår i disse dage, skal man tilsyneladende afsætte to-tre timer for at blive testet. Foto: Carina Mayner

Som flere andre fra køen, som avisen har talt med, er Vivian Sundal også ærgerlig over, at køen klokken 12-12.45 gik fuldstændig i stå, fordi personalet fra testbilerne skulle have frokostpause.

- Men lad nu det være. De gør jo et kæmpe stykke arbejde. Men det ville være rart, hvis vi andre kunne trække et nummer og så sidde i vores biler og vente, indtil det bliver vores tur, siger hun.


Selvfølgelig er det ikke optimalt, hvis folk står i venter i silende regn. Vi vil derfor straks kontakte Odder Kommune og bede dem sørge for et nummersystem.

Per Sabro Nielsen, lægefaglig direktør for det præhospitale område i Region Midt.


Den idé tager den lægefaglige direktør for det præhospitale område i Region Midt, Per Sabro Nielsen til sig.

- Jeg har ikke hørt om problematikken i Odder før, men selvfølgelig er det ikke optimalt, hvis folk står i venter i silende regn. Vi vil derfor straks kontakte Odder Kommune og bede dem sørge for et nummersystem, så folk kan sidde i biler eller gå i læ, hvis det regner, siger han onsdag formiddag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Annonce