Annonce
Horsens

Fodboldtalentet Jeppe Kjær: Den nye stjerne fra Horsens

Annonce

Læserbrev: Vi har fået en ny stjerne i Horsens. Det er fodboldspilleren Jeppe Kjær fra AC Horsens. Hans evner ud i fodboldspillet er uden sidestykke.

Det udtaler eksperterne på alle fodboldkanaler samt hans træner Bo Henriksen. Så mit skriv er ikke at modsige dem, da jeg har set det ved selvsyn. Det er fantastisk glædeligt at se den lethed og glæde, hvormed han udfører de svære stikninger og driblinger.

Han er kun 16 år, og det er her, mit indlæg rigtigt begynder. Han skal selvfølgelig ikke spille for AC Horsens resten af sine fodbolddage, men efter min mening skal han ikke rejse fra hjemstavnen de første par år. Samtidig er det vigtigt, at hans familie og AC`s ledelse taler sammen. Der er jo ingen tvivl om, at den unge mand kommer til at tjene millioner af euro i fremtiden. Om han tjener de store penge, fra han er 16 år eller 18 år, er efter min mening lige meget.

Han vil aldrig kunne bruge dem alle sammen alligevel - så mange vil han komme til at tjene. Den unge mand og hans familie virker fornuftige, og sammen med AC Horsens skal han/de hjælpes til de rigtige beslutninger.

Det er her, det er svært med alle de millioner euro i sigte, og det er her, der skal vises format fra begge parter. Vi ser alt for mange unge spillere, der kommer for tidligt ud til et fremmed land - alene og uden megen spilletid - som ikke får det ud af deres talent, som det berettiger til.


Den unge mand og hans familie virker fornuftige, og sammen med AC Horsens skal han/de hjælpes til de rigtige beslutninger.


Der er endda flere eksempler, hvor det er gået helt galt. Hvor pengene er gået ind og forstanden gået ud. Jeg så Frederik Fetterlein forleden udtale, at hans søn - som er 12 år og i øjeblikket spiller i FCK – bliver en af verdens bedste fodboldspillere, når han bliver ældre. Og at FF kun er i Danmark for at følge sin søn.

Stakkels dreng. Det er ikke på den måde, Jeppe Kjær skal føres frem. Han skal have sin ungdom blandt sine venner et par år endnu. Det, jeg håber og tror vil ske, er, at han sælges til en god ”danskerklub” i udlandet og straks udlejes til AC Horsens.

Det vil kunne samle mange tilskuere på stadion og give lidt penge til klubben. For husk, uanset hvor jordbunden han er, så ser vi ham nok ikke på de danske fodboldbaner foreløbig - måske aldrig mere.

Blot håber jeg, at han og alle de andre sportsfolk, der drager ud i verden og tjener de store penge, husker, det var i Danmark, der blev stillet trænere og faciliteter til rådighed - ganske gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

SF'er til minister: Hvordan vil du sikre, at loven står over økonomiske hensyn i børnesager?

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Horsens

Vaccinationscenter er i mål med ældregruppe, men i Horsens Kommune mangler der stadig nogle

Annonce