Annonce
Ikast-Brande

Fodboldklub venter på miljørapport

- Vi venter bare på miljørapporten fra kommunen. Jeg håber, at vi får grønt lys og kan gå i gang med at vælte i løbet af januar eller februar, siger NSG's formand Finn Brostrup. Arkivfoto: Peter Hald
NSG venter på grønt lys til nedrivning af det gamle klubhus på stadion i Nørre Snede.
Annonce

Nørre Snede: NSG - Nørre Snede Gymnastikforening - venter i disse dage på en kommunal miljørapport, der er med til at afgøre, hvor lang tid det vil tage at nedrive størstedelen af det nedslidte og utætte klubhus på stadion.

Planen er at bevare den bygning, hvor kiosken er, men ellers skal alt andet med omklædningsrum og teknikrum rives ned, og der skal bygges noget nyt i stedet. Det er tiltrængt:

Taget på det 50 år gamle klubhus er utæt, og i sommer sprang vandrøret til det varme vand, så NSG var nødt til at lave en aftale med Nørre Snede Hallen om, at fodboldspillerne kunne bade i hallens omklædningsrum. Den aftale fortsætter indtil videre.

Det bliver det lokale entreprenørfirma EMR, der skal bygge, og alt er mere eller mindre klar til start.

- Vi venter bare på miljørapporten fra kommunen. Jeg håber, at vi får grønt lys og kan gå i gang med at vælte i løbet af januar eller februar, siger NSG's formand Finn Brostrup.

Annonce

Spændt på tidsplan

NSG-formanden er ved at blive noget spændt på tidsplanen, da NSG har fået et tilbud fra et nedbrydningsfirma, der gerne vil sponsere nedrivningen.

- Firmaet kan jo pludseligt blive booket op, så de ikke får tid alligevel - og så skal vi jo ud at betale for det. Det er lige med at få det hele til at nå sammen. Vi håber jo også, at vi kan være klar med klubhuset til turnerings-starten i april, siger Finn Brostrup.

Fodboldspillerne er så småt begyndt at tænke på træningen. Førsteholdstræneren har således opfordret spillerne til at begyndte at løbetræne.Jeg håber, at vi får grønt lys.

Finn Brostrup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Bekymret SF'er om muligt svigt på børne- og familieområdet: Byrådet skal orienteres

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Horsens

Medarbejder skal for retten - og indtil da afviser Vejles politikere at grave videre i Sofie-sagen

Horsens

Onsdagens coronatal i Horsens Kommune: En ud af 200 blev testet positiv det seneste døgn

Annonce