Annonce
Ikast-Brande

Fodboldgolfbane skal genindvies

Gludsted Fodboldgolf er blevet overtaget af landsbyforeningen, og foreningens formand Kim Schjermer (billedet) siger, at der nu er nye muligheder for at forbedre og bruge banen mere. Foto: Peter Hald
Landsbyforeningen for Gludsted og Omegn har overtaget Gludsted Fodboldgolf, og det bliver fejret lørdag 8. august med genindvielse.
Annonce

Gludsted: En af de mest kendte attraktioner i Gludsted, fodboldgolfbanen bag købmandsbutikken, er blevet overtaget af Landsbyforeningen for Gludsted og Omegn, og det bliver fejret med en festlig genindvielse af fodboldgolfbanen lørdag 8. august.

Tidligere blev Gludsted Fodboldgolf drevet af byens tidligere købmand Jens Christian Laulund ene mand. Det var også ham, der helt tilbage i maj 2007 oprettede banen, der siden blev ret kendt. Således blev der holdt DM i fodboldgolf i Gludsted i 2010.

Nu træder landsbyforeningen til med nye kræfter, og der er nedsat et fem mand stort udvalg bestående af blandt andre Jens Christian Laulund, der skal stå for den daglige drift.

Det har nogle fordele, at det nu er en forening, der står bag Gludsted Fodboldgolf.

- Som forening har vi haft mulighed for at få sponsorer, og vi har gjort det, at vi har solgt 15 ud af de 18 golfhuller til sponsorer. Det har givet 30.000 kroner, fortæller Kim Schjermer, der er formand for landsbyforeningen.

Annonce

Nye faciliteter

- Hensigten er, at vi gerne vil bruge fodboldgolfbanen endnu mere som samlingssted, så vi etablerer også nogle nye faciliteter. Blandt andet skal vi have et udekøkken ved teltet, og her har kommunen bidraget med 22.500 kroner, oplyser Kim Schjermer.

Udekøkkenet skal gøre det mere attraktivt for blandt andet virksomheder at arrangere firma-udflugter til fodboldgolfbanen.


Hensigten er, at vi gerne vil bruge fodboldgolfbanen endnu mere som samlingssted.

Kim Schjermer


En anden nyskabelse bliver et nyt legeområde med sandkasser og legeredskaber. Det vil gøre banen mere attraktiv for børnefamilier og desuden kan dagplejen bruge området. Nordea-fonden yder tilskud til det kommende legeområde.

- Der kan komme flere nyskabelser hen ad vejen. Kun fantasien sætter grænser. Således har vi materialer, der kan bruges til en tennisbane, så det kunne være en mulighed, siger Kim Schjermer.

Gludsted Fodboldgolf får flere faciliteter. Blandt andet skal der indrettes et udekøkken ved det hvide telt. Foto: Peter Hald
Annonce

Mange gæster

Der skal gøres mere reklame for banen, så endnu flere gæster får øjnene op for den. Men allerede nu er den ret kendt.

- I de seneste tre måneder har der været 480 gæster. Det er vi ret stolte af, siger Kim Schjermer.

Genindvielsen lørdag 8. august bliver en offentlig begivenhed, men der er krav om tilmelding senest 1. august, så man ikke løber ind i problemer med at overskride de gældende corona-restriktioner.

Arrangementet varer fra klokken 14 til 21, og der bliver arrangeret fodboldgolf-turneringer og volleyball-turneringer (der er nemlig en beachvolleybane på stedet). Desuden vil der være levende musik i teltet, og der bliver tombola, hoppeborg, og salg af drikkevarer, mad, kager, chips med mere.

Annonce
Annonce
Horsens

HFS testede nye spillere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Er mundbind falsk sikkerhed?

Horsens

Danish Crown tester dagligt 1330 ansatte, men chauffører går fri: Vi har indført et system, som minimerer fysisk kontakt

Annonce