Annonce
Horsens

Flyvende superbørn vender tilbage til Horsens

I år optræder gymnasterne blandt andet med et særligt intenst springnummer. Pressebillede
De unge ”supergymnaster” fra Flying Superkids vender tilbage til Horsens med en toptunet forestilling og et kæmpe lysshow 14. oktober.

Horsens: To år er gået siden Flying Superkids sidst optrådte i Horsens. Mandag 14. oktober vender de flyvende ”supergymnaster” tilbage til byen, når de optræder i Forum Horsens som en del af deres efterårsturné. S

om altid medbringer de et væld af showteknik og et kæmpe lysshow og omdanner centeret til en fuld udrustet ”showarena”. Derefter går det løs med superbørnenes velkendte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.

- Vi glæder os til at besøge Horsens igen. Det er en skøn by at optræde i, og vi har altid fået stor opbakning fra publikum her. Da vi sidst optrådte i byen for to år siden, var vi endda så heldige, at tribunerne var fyldte og samtidig var stemningen helt ubeskrivelig, fortæller Lars Godbersen, der er konferencier og direktør for Flying Superkids i en pressemeddelelse.

Flying Superkids, med koreografen Jack Godbersen i spidsen, har siden november sidste år brugt op mod syv måneder og i omegnen af 1000 timer på at udvikle forestillingen, programmere lys og indøve koreografier. Resultatet af det arbejde er årets show, som er propfyldt med nye, imponerende numre, masser af grin og godt humør.

I år optræder gymnasterne blandt andet med et særligt intenst springnummer. I nummeret er en fire meter høj jernkonstruktion centrum for en række nervepirrende spring. Idéen til nummeret er opstået, efter en af de ældre gymnaster til træning øvede sig på spring, og det er nu endt som et af de største numre i årets show:

Flying Superkids har premiere på deres efterårsturné i Skærbæk 11. oktober. I løbet af turnéen, som er fordelt over fire weekender i oktober og november, når gymnasterne at besøge 15 byer.

Billetsalget til forestillingen i Horsens er startet.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce