Annonce
Sport

Flyvende start for Horsens-kvinder: Lammetævede AGF

Amanda Brogaard var bedste HH-spiller mod AGF. Her bryder hun gennem AGF's forsvar og scorer et af sine mange mål. Foto: Michael Just.

Horsens lammetævede AGF, der var ubesejret efter to kampe mod de forventede tophold - HH førte 9-0, og AGF blev løbet over ende.

Annonce

Horsens: Horsens Håndboldklubs 1. divisionskvinder har fået en flyvende start på turneringen med tre sejre.

Før turneringen var Sønderjyske og Gudme HK de to værste konkurrenter. Begge disse hold havde mistet point mod AGF, så man havde ventet en jævnbyrdig kamp mellem Horsens HK og Peter Konrads tropper fra AGF - men det blev det ikke.

HH vandt så stort som 43-23 efter 22-9 ved pausen.

Kampen var slut næsten, før den var begyndt.

HH bragte sig foran 9-0, og AGF'erne kom aldrig til fadet, selv om de havde Nicoline Bertelsen med. Hun spillede tidligere for Skanderborg og i Schweiz, mens hendes kæreste var professionel i alpelandet.

Frederikke Rasmussen holdt lukket om søndagen i HH's mål, og hun pillede selvtilliden ud af gæsterne. Camilla Madsen med to og Amalie Wichmann med et flot underhåndsskud lukkede og slukkede, men selv om HH lavede 43 mål, var der også en del afbrændere til sidst.

HH løb AGF over ende.

- Det handlede om kontraer, sagde HH-træner Henrik Okkerstrøm. Men selvom vi vandt stort, var jeg ikke tilfreds med vort forsvar i anden halvleg. Det var fint med ni mål i første halvleg, men det var ikke godt nok, at vi lukkede 14 mål ind efter pausen.

- Vi har fået en del nye profiler. De skal først spilles sammen, og her er vi langt fra 100 procent endnu, sagde den kræsne HH-træner.

Han sparede Emily Baunsgaard, der har problemer med en skade.

Amanda Brogaard var bedste HH-spiller sammen med målmand Frederikke Rasmussen.

HH spiller allerede på torsdag hjemme mod Dalum-Hjallese.

- De har to HH'ere i truppen. Pernille Lauritsen er ude at rejse, så hun kommer ikke med, men Nana Daugaard er mod os, siger Henrik Okkerstrøm.

Horsens HK-AGF 43-23 (22-9)

1. division, kvinder

Mål: Amanda Brogaard 8, Camilla Madsen 8, Kathrine Kubicki 7, Sofie Fynbo 5, Steinunn Hansdottir 3, Charlotte Bisser 3, Sofie Lund 2, Laura Nørgaard 2, Marie Louise Sundgaard 2, Amalie Wichmann 1, Mia Møller 1, Märta Hedenquist 1.

Stillinger undervejs: 9-0, 10-1, 12-2, 18-6, 22-9, 24-13, 30-15, 35-18, 40-21, 43-23.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Pludseligt dyk i populær uddannelse: - Det er mærkeligt, men der skal være plads til svigt

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Annonce