Annonce
Erhverv

Flyv direkte fra Aarhus Lufthavn: Ja, godnat Malaga - jeg lukker mine øjne i Århus

Ryanair sætter kursen mod Malaga 31. oktober 2021 med to ugentlige aftenafgange. Flyveturen varer tre timer og 40 minutter, og billetterne er allerede i salg til priser helt ned til 149 kroner. Pressefoto
Til efteråret kan du sætte dig i flyveren i Aarhus Lufthavn og flyve direkte til Malaga med Ryanair. Billetterne er til salg nu.

AARHUS:  Endnu en ny flyrute på plads fra Aarhus Lufthavn, og du kan godt finde Thomas Helmig-klassikeren Malaga frem.

Ja godnat Malaga, godnat København Jeg lukker mine øjne i Århus

Første fly på den nye direkte rute Aarhus Airport-Malaga på Spanien sydkyst letter 31. oktober. Derefter vil det irske lavprisselskab Ryanair tilbyde to ugentlige afgange mellem Tirstrup og Malaga.

Annonce

Thomas Helmig, der i øvrigt har inviteret til storkoncert i Malaga 11. september, er ikke den eneste dansker, som gennem mange år har haft feriebolig netop i det sydspanske. Så find bare teksten fra Helmigs klassiker, Malaga, der også spilles søndag på Ceres Park, når Brøndby sæsondebuterer mod AGF:

Og jeg husker

Hver en kvinde og hver en flirt

Og hver en fusker,

Jeg mødte på min vej,

Brændte broer

Dukker op i silhouet

Mens jeg venter

På at komme hjem igen


Der er et særligt bånd mellem Malaga og Aarhus, og mange østjyder har ferieboliger i det sydspanske

Nicolai Krøyer, lufthavnsdirektør, Aarhus Airport


Administrerende direktør i Aarhus Airport, Nicolai Krøyer, gør øvelser af bare glæde over den nye destination.

- Vi kan næsten ikke få armene ned i lufthavnen. Malaga er rigtig interessant destination, som vi glæder os til at få tilbage på rutekortet. Der er et særligt bånd mellem Malaga og Aarhus, og mange østjyder har ferieboliger i det sydspanske, siger Nicolai Krøyer.

- Ruten er oplagt til ferierejsende, som vil have en uges ferie eller en forlænget weekend ved solkysten. Samtidig slår Ryanair, med endnu en ny rute fra Aarhus, fast med syvtommersøm, at selskabet til fulde har fået øjnene op for, at Aarhus sidder på Jyllands største optageområde med et kæmpe rejsepotentiale, siger direktøren

Danskerparadis i Malaga

Både i selve Malaga - og langs den sydspanske riviera - har der i årevis været masser af danskere, som har været fastboende - eller semiboende. Lige som rigtig mange danske turister er valfartet til området.

Malaga er en spændende storby, som har et rigt kulturliv, en fantastisk restaurantscene og masser af den laid-back beach-club-stemning, som mange danskere længes efter, når vinteren melder sig.

Malagas centrum er koncentreret, så du kan nå det meste til fods - lige fra Picasso-museet, det lokale marked, Mercado de Atarazanas eller bystranden, La Malagueta.

Byens gourmetrestauranter har høstet mange fornemme priser, og de hyggelige tapas- og vinbarer bugner af lokale specialiteter. Byen, som er Andalusiens hovedby, er nabo til en perlerække af hvide sandstrande, pittoreske havnebyer og i "baghaven" ligger den majestætiske bjergkæde, Sierra Navada, der giver mulighed for at kombinere en storbyweekend med en dag eller to på ski.

Ryanair sætter kursen mod Malaga 31. oktober 2021 med to ugentlige aftenafgange. Flyveturen varer tre timer og 40 minutter, og billetterne er allerede i salg til priser helt ned til 149 kroner.

Den 2. juli åbnede Ryanair to nye direkte ruter fra Aarhus til henholdsvis Korfu i Grækenland og Zadar i Kroatien, og den 2. november starter lavprisselskabet en rute til Riga i Letland med tre ugentlige afgange.

Annonce
Horsens For abonnenter

Planer om daginstitution ved Nørrestrand sendt i høring: Placeringen er så langt som muligt fra det første - meget omdiskuterede - bud

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Rock i Lunden vender hjem med rap, rock og strygere: Se næsten hele plakaten

Sport For abonnenter

En vild rejse og forvandling: I 15 år levede han under de drabelige borgerkrige i Sydsudan – han tog til USA og kunne ikke tælle til ti på engelsk – nu er han profil i Horsens IC

Brædstrup

Udvalg godkender plan for rent drikkevand: Konklusionen er, at grundvandet er godt beskyttet

Horsens

Politiet måtte have gang i blå blink og eftersættelse, da 25-årig kørte over for rødt lys

Medie: Epidemikommission vil sende skoleelever hjem

HH Elite For abonnenter

HH Elite bløder med millionunderskud - men der er ingen krav om overskud: Derfor er der fuld kontrol, og ingen alarmklokker, der ringer hos ledelsen

Erhverv For abonnenter

Stor virksomhed med rødder i Hornsyld har forladt byen helt: - Det var tid for barnet til at flytte hjemmefra

Horsens

Coronasmitten sætter flere ny rekorder i Horsens: Aldrig har der været så mange smittede på én uge eller på ét døgn

Mette F. varsler pressemøde onsdag aften om nye coronatiltag

Byens Bedste

Afstemningen er åben: Nu kan du stemme på Byens Bedste 2021

Erhverv For abonnenter

Her vil Hybel bygge og bo: Se planerne for Hybels ny domicil, der ikke blev som først planlagt

Hedensted

Så mange elever vil blive berørt af nyt klasseloft: Kun få skoler har store klasser i indskolingen

Annonce