Annonce
Horsens

Flyttedag på hospitalet: De medicinske sengeafsnit rykkes til nye lokationer

To medicinske afsnit på Regionshospitalet flytter midlertidigt til nye lokationer i forbindelse med den forestående renovering af hospitalets store sengetårn. Arkivfoto: Morten Marboe
Med godt en uges mellemrum flytter hospitalets medicinske sengeafsnit 1 og 2 til nye placeringer. Udflytningen giver plads til en renovering af hospitalets sengetårn.

Horsens: 54 medicinske senge og otte daghospitals-pladser vil i løbet af den næste halvanden uge flytte ud af de to øverste etager i hospitalets højhus og ind på nye lokationer. Det oplyser Regionshospitalet Horsens i en pressemeddelelse.

Medicinsk Sengeafsnit 1 tog tirsdag 17. september hul på flytningen fra plan 7 til plan 4 i højhuset. Patienter og besøgende skal fortsat gå efter destination A8 for at komme til afsnittet.

Medicinsk Sengeafsnit 2 flytter onsdag 25. september fra plan 6 i højhuset til plan 1 i det nye hospitalsbyggeri Nye Nord. Patienter og besøgende til afsnittet vil fremover skulle gå efter destination B1.

Begge udflytninger skal gøre plads til renovering af hospitalets store sengetårn, hvor renoveringsarbejdet forventes at gå i gang sidst på efteråret.

De medicinske sengeafsnit flytter tilbage til deres oprindelige lokationer, når renoveringen er gennemført. Medicinsk Sengeafsnit 1 flytter efter planen tilbage i midten af 2020, mens Medicinsk Sengeafsnit 2 forventes at flytte retur i løbet af efteråret 2022.

Hospitalet oplyser, at alle indkaldelsesbreve, skiltning, oversigtskort med mere løbende bliver rettet til, så patienter og pårørende fortsat guides til det rigtige sted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce