Annonce
Rejser

Flyruter fra Billund åbner hastigt

Straks, rejsevejledningerne blev ændret, var mange parat til at rejse til udlandet, og allerede nu er der mange destinationer at vælge imellem med flyafgang fra Billund. Foto: Colourbox

Midlertidigt indstillede flyruter fra Billund Lufthavn åbner hastigt, efter at rejsevejledningen til en lang række lande er lempet, hvilket er glædeligt for alle, der vil på en selvarrangeret ferie med fly.

Inden længe vil der være 30 direkte flyruter fra Danmarks næststørste lufthavn mod tre, da coronakrisen var værst. Til sammenligning kunne passagererne vælge mellem 100 direkte ruter i 2019, oplyser lufthavnen i en pressemeddelelse.

Lige nu flyver KLM, Lufthansa, DAT, Wizz Air, Sun-Air og Atlantic Airways flere gange ugentligt til forskellige destinationer, og frem til midt i juli åbner Ryanair, Norwegian, SAS, Icelandair og Air Baltic ruter til en række byer. Sæderne er allerede til salg til selskabernes bookingsider.

Lufthavnens direktør, Jan Hessellund, forventer, at mange selv planlægger deres ferie i år, og at det vil være til gavn for rute- og lavprisflyselskaberne, mens charterbureauerne går en sværere tid i møde, fordi de skal gennem en sværere omstillingsproces efter stort set aflyste sommerprogrammer som følge af en i første omgang striks rejsevejledning frem til 31. august. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce