Annonce
112

Fly brød i brand med Pinks crew ombord: Koncert i Horsens afholdes som planlagt

Et privatfly med 10 personer om bord forulykkede natten til onsdag i Aarhus Lufthavn i forbindelse med en landing. Derefter brød flyet af typen Cessna 560XL i brand. Ingen personer er kommet til skade. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. Brandvæsnet fik slukket branden, og de 10 personer blev kørt til et hotel, hvor de har overnattet. Det tysk indregistrerede fly kom fra Oslo og skulle efter planen lande i Aarhus. Foto: ØXENHOLT FOTO/Ritzau Scanpix
Flyet var ved at lande omkring kl. 0.38 i Aarhus Lufthavn, da det forulykkede.
Annonce

Horsens: Medlemmer af det hold, der omgiver superstjernen Pink, var natten til tirsdag ombord på et fly, der brød i brand under en landing i Aarhus Lufthavn.

Den 39-årige amerikanske popstjerne spiller onsdag aften på Casa Arena i Horsens, og ifølge norske VG har en billetansvarlig hos Live Nation, der står bag Pinks turné, bekræftet, at det var turnémedlemmer og Pinks manager, der sad i flyet.

Østjyllands Politi oplyser, at der i alt var 10 personer ombord: Fire amerikanske statsborgere, to australske statsborgere, en britisk statsborger og tre besætningsmedlemmer, som var en østrigsk pilot, en tysk pilot og en tysk stewardesse.

Uheldet skete, da flyet, der kom fra Norge, hvor Pink gav koncert mandag, skulle lande. Det brød i brand, men heldigvis kunne de ombordværende selv komme ud. De blev derefter kørt til et hotel, hvor de har overnattet, oplyser politiet, som ikke ønsker at kommentere sagen yderligere.

Pink selv var altså ikke blandt passagererne, og direktør for Horsens & Friends, Claus Visbye, fortæller, at uheldet ikke umiddelbart vil påvirke afviklingen af koncerten i Horsens.

Her ventes 25.000 publikummer strømme gennem portene på Casa Arena for at opleve Pink.

- Vi er selvfølgelig kede af, at de har været udsat for det her, men vi er glade for, at alle slap ud af flyet uden men. Med det, vi ved nu, får uheldet ikke konsekvenser for koncerten i morgen.

- Vi kører ufortrødent videre og går ud fra, at alt er, som det skal være, siger Visbye, som tirsdag formiddag dog endnu ikke havde fået en officiel melding fra Pink-lejren.

Havarikommissionen skal nu undersøge uheldet nærmere, uddyber politiet.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Tirsdagens coronatal: Laveste antal smittede i måneder - men den britiske mutation spolerer glæden

Annonce