Annonce
AC Horsens

Flot generalprøve for AC Horsens: Flugter af Nymann - drop af Delac

Jonas Thorsen var involveret i mange farlige situationer foran Sønderjyskes mål. Foto: Søren Gylling
AC Horsens spillede 1-1 i den sidste testkamp mod Sønderjyske. Jens Berthel Askous tropper leverede en helstøbt indsats.

Kolding: AC Horsens leverede en stærk præstation og spillede 1-1 i den sidste testkamp før forårspremieren i Superligaen på tirsdag ude mod Randers FC.

Sønderjyske spillede med en omgang blandede bolsjer, så holdet var ikke i stærkeste opstilling, men det ændrer ikke ved, at AC Horsens leverede en indsats, der i udtryk og indsats så markant mere lovende ud end de kampe, som holdet leverede i efteråret.

AC Horsens skabte mange chancer og sad tungt på spillet i de første 45 minutter. Jonas Thorsen åbnede med at brænde sin afslutning i en god position i Sønderjyske-feltet efter seks minutter, og kort efter fik han en ny stor mulighed efter en flot frispilning fra Søren Reese.

Sigtekornet var ikke ordentligt indstillet. Efter 18 minutter blev en aktiv Jonas Thorsen nedlagt på kanten af feltet, og på det efterfølgende frispark sendte Hallur Hansson bolden på overliggeren.

Det kunne ikke blive ved med at gå godt for Sønderjyske, og efter et godt pres modtog Peter Nymann bolden bagest i feltet og kvitterede ved at flugte bolden i nettet til 1-0.

Det med lidt med at følge de gode takter op i anden halvleg, hvor Sønderjyske også havde perioder med godt og direkte spil.

Louka Prip åbnede med at sende en god bold i dybden direkte i sidenettet, og hans afbrænder understregede, at AC Horsens ikke havde problemer med at skabe chancer. Det kneb med at omsætte dem i mål.

Sønderjyske fik udlignet efter 65 minutter. Matej Delac havde lige leveret en god redning, men han leverede et sjældent drop minuttet efter, da han gav en returbold på en svag afslutning midt i målet. Bolden dumpede ud til Sønderjyskes 15-årige Julius Beck, og han kunne let sparke bolden i nettet til 1-1.

Nicolai Brock-Madsen kunne være endt som matchvinder på en omstilling i kampens sidste minut. Jacob Buus strøg til baglinjen, og fik sendt bolden retur ind foran Sønderjyskes mål. Keeperen var væk, men Nicolai Brock-Madsen manglede et par centimeter i at få hovedet på bolden foran det tomme mål.

AC Horsens: Matej Delac, James Gomez (Jacob Buus 76.), Malte Kiilerich, Søren Reese (Jonas Gemmer 82.), Peter Nymann (Alexander Ludwig 62.), Nikoklas Dyhr (Lilrim Qamili 85.), Bjarke Jacobsen, Jonas Thorsen (Kjartan Finnbogason 62.), Hallur Hansson, Louka Prip (Agust Hlynsson 76.), Nicolai Brock-Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Gemmer: Jeg burde have scoret

Annonce